Šta je novo?

NVIDIA GTS 250 - da li je neko testirao???

nisam uzeo nista na kraju mali mi to upgrade na moju 4850...samo sam joj uzeo CM coolviva pro SE i ohladio je kao spricer a pritom se nista ne cuje. i drzim joj klokove na 740/2300

Moja greska sry :p

nisam uzeo nista na kraju mali mi to upgrade na moju 4850...samo sam joj uzeo CM coolviva pro SE i ohladio je kao spricer a pritom se nista ne cuje. i drzim joj klokove na 740/2300

P.S. Zna li neko kako da regulishem brzinu venta na coolviva- pro SE, jer mi je vent direktno prikljucen na jednu granu napajanja,na ploci ima konektor sa 4 pin-a a od venta kablic ima 3? da iskoristim stari kabl od venta, onog sto je bio vec? ili sta vec treba? mislio sam da prespojim zice al ne znam kako...

A zbog chega si onda ispalio trojicu ljudi? Da bi na kraju dosao na "genijalnu zamisao" da treba da ohladis tvoju kartu.Umesto sto ispaljujes ljude citaj malo po forumu mozda ces pronaci ono sto te interesuje.

I odakle ti da je GTS 250 "brži" od 4850???

Ako si mene pitao...nemam poima, istripovao sam, gledao sam neke kvazi testove...

Poz

Dobro, bre, ljudi.... kako se ovo pretvorilo u temu "Koliko je 4850 vruć i kako ga hladiti"?

Ja opet oko napajanja i graficke, ali eto kada ne znam, a i ovaj novi hardware. Zanima me da li mogu da prikljucim ovaj GTS250 sa dva adaptera, molex to 6-pin, posto moje napajanje izgleda nema ni taj jedan vga(pci-e) konektor. U upustvu za napajanje (cm RP-500-PCAP(R), nisam siguran da li je PCAP ili PCAR) pise da ima jedan 6-pin konektor, ali ja ga ne vidim. E sad, graficka trazi dva konektora, ja sam dobio uz GPU jedan adapter, ali nemam drugi, pa me zanima je li to smeta nesto, da ja kupim jos jedan adapter i da to tako prikljucim.
Ako ovakvi postovi nisu za ovu temu, molim administratore da to srede. Hvala jos jednom svima.

Ja sam lud! Lol, posle detaljne inspekcije ispostavilo se da ipak postoji vga konektor.

Nazad
Vrh Dno