- Učlanjen(a)
- 16.03.2009
- Poena
- 169
Gainward je u vlasnistvu Palita, koliko ja znam.
Ili vice versa
.
Ili vice versa
Gainward je u vlasnistvu Palita, koliko ja znam.
Ili vice versa.
Palit je gazda... a tu ulaze pored Gainwarda još i Xpertvision i dal beše još koji brend? :d
opa! Cek, pa nema tu sta puno da se kaze, to je isto sto i 9800gtx+, malo doradjeno i to je sve.
Nego otkud ti sad drndas nvidiu, zar nisi ti "crveni" ? :d :wave:
Od kad se to graficke mere po kvalitetu prema mogucnostima overkloka ?
Valjda ti je jasno da to zavisi od primerka do primerka.
Ja kad sam testirao (drugar i ja) 9800gtx+ isla je na 780mhz max maxova, tako da je ovaj njegov gts250 odlicna karta u mojim ocima800 nije malo, nek je 780 za svaki dan pa je opet sasvim ok za te novce.
edit: skinite kuler, ocistite onu zvaku, stavite pastu, pritegnite nazad kuler i eto bar jos 10mhz, a verovatno 20. Meni je to uvek uspevalo![]()
Pa moja sada za svaki dan upravo to, zakucana na 840 a u testovima ide max 855-860 - naravno sve je stock hladjeno.
Ja kad sam testirao (drugar i ja) 9800gtx+ isla je na 780mhz max maxova, tako da je ovaj njegov gts250 odlicna karta u mojim ocima800 nije malo, nek je 780 za svaki dan pa je opet sasvim ok za te novce.
edit: skinite kuler, ocistite onu zvaku, stavite pastu, pritegnite nazad kuler i eto bar jos 10mhz, a verovatno 20. Meni je to uvek uspevalo![]()
I josh kada bi ta plocha bila C2D onda bi to sve imalo mnogo vishe smisla...Znam..teshko je : ))
MadeOfIron je napisao(la):GTS 250 je malo ubrzani, hladniji 9800GTX+. Znaci nesto malo brzi od te i od Ati 4850 graficke.
Graficka je osetno brza od 9600GT .
Za 1440x900 je idealan izbor, a snasla bi se i na 1680x1050 .
Kloknes taj E4500 na npr 3GHz i imas zver od racunara za igranje na toj tvojoj rezoluciji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari