Za te novce sednem na motor i obidjen pola evrope uzivajuci i naucim nesto korisnoPogledajte prilog 479389
hahahahahahhahahah
Nasao si jeftinije alal vera hahha to mora da je onaj iz SapcaPogledajte prilog 479389
hahahahahahhahahah
Upravo. Da li je PC hardver, LEGO, skupljanje markica, tuning automobila, Bonsai drvca... ko razume, razumeceYbg, razumijem entuzijaste koji imaju para i bitno im je. Ja imam Lego setova vjerovatno u vrijednosti 5090. Neko toliko da na neki dio za pimpovanje automobila, foto opremu...
Ja sam otišao u drugom pravcu sa grafama, sry za offtopicUpravo. Da li je PC hardver, LEGO, skupljanje markica, tuning automobila, Bonsai drvca... ko razume, razumece
Gde si kupio?Stigla juce
I, posto su cene ove generacije vrlo diskutabilne (da ne kazem nenormalne), odmah da odgovorim: 3100
Da li je ta cena previsoka;
apsolutno jeste.
Zasto sam je onda kupio;
jednostavno, cist entuzijazam.
VauJa sam otišao u drugom pravcu sa grafama, sry za offtopic
Preko jednog domaceg dobavljaca, imao sam 'vezu', u smislu da mi je ostavljen/rezervisan primerak.Gde si kupio?
Lepa kolekcija, svaka čast. Vidim GTX 7900 GTO ili GTX Radeon X800XT Ati 3650 predlog da otvoriš posebnu temu za ovo.Ja sam otišao u drugom pravcu sa grafama, sry za offtopic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari