Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

Imate neku NVidia Expirience aplikaciju za igre u open beta formatu:).

Pola igara ne moze da mi nadje, a zadao sam mu direktne putanje od igara za scan.

Što znači da aplikacija nema profile za te igre :)

Imam Crysis 2 instaliran, ali nece da ga doda u aplikaciju, moguce da je neki bag kod mene.

Edit: Reinstalirao sam aplikaciju, ubacio je C2 sada normalno.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:

Hehe.Videh i ja na guru3d..Stize GTX780 jos malo ;)

This is the recommended GeForce driver for the Crysis 3 Multiplayer Open Beta. It delivers a smoother gaming experience, and boosts SLI performance by up to 65%.
EA’s recommended GeForce GPU for Crysis 3 is a GeForce GTX 560 or higher. For the Hi-Performance PC Specification, EA recommends GeForce GTX 680.

GeForce R313 drivers also provide significant performance increases in other top games like Assassin’s Creed III, Call of Duty: Black Ops II, and Far Cry 3.

Nego Rajko,ti si bre neki popularan lik,ima te cak i u RAGE :D

RageRajko.jpg

Poslednja izmena:
Nema sta svetski covek :p

BTW uzeo sam jos jednu karticu da se osiguram za nalet igara u 2013. Jos uvek je u kutiji pa kad sklopim masinu izbacujem rezultate

Poslednja izmena:
E to je pravi primer profesionalnosti, izbacuju drivere za beta testiranje igre, i to pre nego što je beta i počela :)

Jel moze neko da mi napise koje su najbolje postavke za NVIDIA Control Panel. Najvise me zanima za PES 2013 koji igram online, i igram jos W.o.T. Imam ASUS EN 9800 GT graficku i koristim trenutno najnovije drajvere 310.90 :)

1) Adjus image settings with preview

2) Manager 3D settings

3) Set PhysX Configuration

Installer je bio bagovit na prethodnim.

Nije valjda da neko jos benchmarkuje svake drivere ?
Ne videh neku sustinsku razliku u odnosu na 310.93.

Cudno je kako za svake nove dribere napisu neverovatnih 20 % dobitka u odnosu na prethodne.

To znaci da je frame rate otisao u nebesa?

Posle skidanja i pokretanja fajla dobijam poruku "non 7z archive" ?!??! WTF?!?

Ljudi pobogu naucite sta znaci up to!

Znam vrlo dobro sta znaci do 20% . Ali do 20% u odnosu na prethodne...
I tako uz svake nove drivere do 20%. Preterase ga u hvaljenju istih.
Jes da su dobri, ali....

Ne ovraćate pažnju na jedni činjenicu, a to je često upoređuju susedne serije drivera. Tako da recimo upoređuju (lupam) 310.xx seriju sa 306.xx serijom i to kroz celu 310.xx seriju, tako da stalno ispisuju % koji su tu od ranije kroz tu seriju drivera.

Pozdrav svima,

Imam MSI GTX 650 Ti Power Edition. Kartica je odlicna za moje potrebe ali mi konstantno pucaju driveri odnosno imam TDR error. Probao sam razne verzije drivera, ukljucujuci one sa diska koji sam dobio uz kartu pa do poslednje WHQ verzije.

Dosta sam foruma procitao o TDR problemu, medjutim nisam uspeo da resim problem.
- Pokusavao sam da menjam TDR delay u registry-u
- Menjao clock settinge ukljucujuci underclock i blago podizanje voltaze.
- Stavljao karticu u kompletno drugi racunar, isti problem.

Desava se najcesce u igrama a ne prilikom drugih stvari i browsinga (koristim chrome, znam da je mozilla ranije pravila ovaj problem)

Citajuci ovaj thread i slicne po netu, shvatam da je ovaj problem nastao tokom serije 500 i sa drajevrima posle 275.33. Problem je sto ja te drajvere ne mogu da koristim za moju karticu.
Polako gubim zivce i pomalo ocajan se obracam ovde pre nego sto odem i probam da reklamiram karticu. Ima li neko slican problem i kako bih jos mogao da ga resim?

Tvoja karta ne treba da ima TDR problem, verovatno nije ispravna.

Paradigma je u pravu, TDR problem izazvan drajverima je sređen pre nego što su se Kepleri pojavili, tako da je problem negde drugde u hardveru... Moguć je i neispravan RAM u ovoj varijanti. Testiraj. Mada, ako se to dešava u igrama, verovatnoća da je karta neispravna je vrlo visoka...

Zaboravio sam da napisem da sam testirao ram takodje. Ali problem drugog hardvera je automatski eliminisan jer imam TDR u kompletno drugom racunaru sa mnogo drugacijim hardverom.
Znaci 99% je neispravno. E blago meni.

Jel prihvataju reklamacije ovog tipa? Kako najlakse da ih nabedim da sam u pravu? Nikada nisam nista slao na reklamaciju. Moralo je i to jednom da se desi.

Odneses im lepo karticu, objasnis im tvoj problem, oni testiraju i vide o cemu se radi. Dobijes zamenu i to ti je to.

Vrh Dno