igor88
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.07.2009
- Poena
- 575
Poslednja izmena:
Odneses im lepo karticu, objasnis im tvoj problem, oni testiraju i vide o cemu se radi. Dobijes zamenu i to ti je to.
Pozdrav svima. Poslusao sam vas i odneo karticu na reklamaciju. Vrlo sam precizno objasnio u cemu je problem da bi mi na kraju vratili karticu sa objasnjenjem "da je kartica testirana u 3 razlicita programa i prosla je sve testove."
I onda ja ubodem karticu i opet driver crash u roku od 15 minuta igranja.
I sta sad ja njima da radim? Da nosim ceo komp u servis da im pokazem da su mentoli? Jel stvarno neophodno da to uradim? Nisu mogli da upale bilo koju modernu igru i da igraju pola sata? Verovatno su uradili tri neka testa opterecenja od 3 minuta i kartica prosla vuhu.
Ne mogu nikako da instaliram ove nove drivere 314.07 WHQL, izbacuje mi nVidia installer failed. Lepo sam obrisao prethodnu verziju 313.96, pa sam otisao safe mode i ocistio sa Driver Sweeper-om. Jel postoji neko resenje za ovaj problem i da li su ovi 314.07 bolji od 313.96?
E ovako, izvadio sam hdmi kabal sa kojim sam povezao tv sa kartom, znci nema vise dual display i sad radi sve normalno. Znaci dok je bio zakacen hdmi kabal imao sam probleme. Kako i sto se ovo desava pojma nemam, jer sa prethodnom kartom je sve radilo kako treba. Gremlini izgleda :d
Nisam ni istalirao stereo 3d. Ne znam u cemu je fora, ali sad radi i sa prikljucenim tv-om sasvim normalno. Nesto se zabagovalo
To je ukupno: up to 30% za 680 i up to 68% za 680 SLI.
Meni Tomb Raider crashuje ako je aktiviran Exclusive Full Screen - ako ga deaktiviram, radi...
Odnosno, 98% za sve zajedno, pošto onda ima logike i da se tako sabira...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari