- Učlanjen(a)
- 01.04.2014
- Poena
- 315
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 2600
- Matična ploča
- ASRock B450 Pro4
- RAM
- Patriot Viper Steel 2X8GB 3200MHZ
- GPU
- AMD Sapphire Nitro+ RX 580 4GB
- PSU
- Seasonic CORE GC-650
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Ju, nemoj pare i čašćavanje molim te, to je kao da si mi lupio šamarZile995 brate ako nadjes slucajno i Firehose za NX733J, evo javno ovde na bench forumu izjavljujem da te castim 50 evra
EDIT: Postoji sansa da ce Firehose da bude u Bundle-u ROM-a koji si mi okacio, skidam trenutno
Problem je naći odgovarajući Firehose fajl, OEM-i izgleda ne smeju da objave ove fajlove. Ovde imaš kolekciju svih poznatih Firehose fajlova. Imaju i neke za ZTE.
Mislim da ga nema u samom kompresovanom bundle-u koji sam poslao, ali postoji fastboot skripta koja flešuje sve potrebne img fajlove.
Ako radi fastboot na telefonu, tj. ulazi u njega i ako reguje na fastboot komande (fastboot devices na primer) onda probaj da je pokreneš. Napomena, moraš imati platform-tools instaliran.
Ovde je uz pomoć Unlock Tool programa prebacio na Global ROM, povlači Firehose sa servera (označio sam tačno deo videa kada postavlja model telefona)
Koliko ovde vidim, podržan je Z70 Ultra i ima Auth flash. Košta oko 20$ sa licencom od 3 meseca.