Šta je novo?

Nubia Z70 Ultra

Poolmaker

Nenadmašan
Učlanjen(a)
05.04.2013
Poena
2,245
Zanimljiv telefon, ne verujem da će se kupovati kod nas ali lepo je videti nešto donekle drugačije.

Nubie su najlepsi telefoni na trzistu po meni. Jos nemaju one nocheve i rupice. Stvarno su drugaciji, to moze jos jedino za nothing i sony da se kaze. Ostali su konfekcija....

Poslednja izmena:
Telefon jeste zaista vrhunski, doduše ja imam z60 ultra, i sve je top top. Jedina loša stvar, nema notch da, ali je zato prednja kamera uzas 😂😂😂

Postao sam prekjuce vlasnik ovog uredjaja.

Ako se iko ikada dvoumio da rizikuje da uzme Flagship od firme ZTE i za to da ogromne pare, iako na trzistu trenutno ima cak 10 firmi ispred (Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Motorola, Oppo, OnePlus, Vivo, Realme, Apple ... ) iz licnog iskustva mogu da dam savet da taj problem vise ne postoji - ZTE je napravio apsolutni flagship.

Snapdragon 8 Elite (trenutno najjaci mobilni CPU na svetu), moja verzija je 16GB / 1TB. IP69, OLED ekran 90% screen-to-body ratio, 144hz refresh rate, 35mm kamera, 6200 Mah baterija, 80W punjenje ...

Ekran je van pameti. bezeli su bukvalno za skoro 2 milimetra tanji od iPhone 16, iz ruke telefon deluje kao da je ceo ekran.

Pakovanje dolazi sa punjacem i sa kablom. Kabl je visokog kvaliteta izrade da podrzi brzo punjenje i data transfer

Proximity koji radi je takodje iznenadjenje, sobzirom da prelazim sa Xiaomi virtuelnog senzora koji treba zabraniti zakonom

Jedina zamerka uredjaju je under-screen selfie kamera - kao neko ko ne slika selfije, a probao sam kameru, ne vidim tu ni najmanji problem.

"Maska" koja dolazi prakticno cuva coskove od telefona i to je to. Siromasna je poprilicno, i izgleda kao neki transformers, ruznjikava je to cu videti da kupim posebno

Sistem na telefonu je otprilike Vanilla koliko moze da bude. Jedine primetne kastomizacije su u Kamera aplikaciji gde su pokusali da naprave 100 djavola da se lakse koristi jedinstvena 35mm kamera pa sve izgleda malo zbrda zdola, ali velika pohvala za prakticno Nula Bloat-a i nepotrebih softvera

Postoji jedan momenat koji maaalo smeta, nesto sto je Xiaomi imao problema u pocetku, a to je engleski jezik koji je na par mesta poprilicno vrljav. Ozbiljna firma kao ZTE to ne bi smela sebi da dozvoli.

Sve u svemu, brutalan telefon. Dizajn, kvalitet izrade, osecaj u ruci, nesto sto bi mnoge firme mogle da prepisu od ZTE-a, odnosno Nubia serije, telefon uzivo daje maksimalan osecaj premium izrade i kvaliteta.

Ako ima jos neki vlasnik, javite se da podelimo iskustva :)

Imao sam doduše Z50s Pro.
Vrh izrada ali je bagovao Software dosta.
Malo malo pa nešto zeza, ukoči. Odjavi me iz aplikacija pa moram svakih par dana na Outlook d se prijavljuje ili banka aplikacije...
Apdejta skoro i da nema. Došo je sa Androidom 13 i na njemu ostao... Sta reci. Steta sto sealo ne potrude oko softwera a ne samo Hardware da pucaju...

Nazad
Vrh Dno