...100 zena 200 dojki😀100 ljudi 100 tjudi 😀
Meh, sta znam, ruzah mi trejler, dečiji nekako.
Nisam odoleo da ne pogledam Hezbolah, ono je smešno kako izgleda😛
Ma ne očekujem da vodim nemca, već mi ide na nerve kako nemce predstavljaju kao nestašnih bandu devojčica kojima tamo neki smrdlja samo treba reću BUUU!!! I sve se popiške u gaćice😀
Da, naravno😀
Ne sećam se da je bila takva atmosfera u prethodnom delu, sve je nekako izgledalo ozbiljnije.
Izvini za moj defanzivan stav🙂
Ne znam da li će se igrati nova ali ja opet instalirao staru,bre neverovatno iako sve znam napamet opet mi nije dosadna i vuče me iz nivo u nivo.***, kad si u pravu, igraće se svakako😀
Al smo napravili szezanciju😀
@Starac
Ja volim amerikanke😀
Ne znam da li će se igrati nova ali ja opet instalirao staru,bre neverovatno iako sve znam napamet opet mi nije dosadna i vuče me iz nivo u nivo.
Lepo je jednom moj burazer reko,hoće li iko uspeti da napravi ovako interesantnu i zaraznu igru.Čekamo dvojku i posle raznih dvojki, nije ni čudošto da ima toliko skepticizma kod većine fanova.Ko izmisli FarCry2 #$#"&#
Ova prva slika je ko zealot iz starcrafta 😀
Ok priča je ista i prolazi, ali grafika za 2009-u godinu koja izgleda kao ona iz 2005-e?
Blago sam razočaran.
Mani grafiku, atmosfera counts 😉Malo doom-asto izgleda:S:
Nisam nešto oduševljen grafikom🙁
Mani grafiku, atmosfera counts 😉
Ma ne, pa to je moja poenta upravo, ne moz' da osetis atmosferu gledajuci shot-ove 😉Ne osećam ovde atmosferu, više me podseća na površinu meseca😀
Možda sam ostario😛
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari