Šta je novo?

Novi Wolfenstein!

fora je sto se ja uopste nisam salio :D

100 ljudi 100 tjudi :D

Jeb*li vas Ameri :)

E kad bi napravili igru gde bi glavni protagonista bio Nemac, i dizao u vazduh kojekakve objekte po Britaniji i SAD, kapiram da bi igra bila banovana na svim kontinentima u rekordnom roku. Ali s druge strane za to kratko vreme dok ne bi bila zabranjena, osecam da bi bila onako pozamasno dobro rasprodata. Narodu je vise dosta igara sa jednom te istom tematikom i jednim te istim akterima. Aj sto su glavni akteri uvek iz Amerike i Engleske u igrama koje dolaze sa njihovog trzista, nego sad i kad neke igre dolaze iz najrazlicitijih delova sveta akteri su opet isti. Bas bi bila fora da jednom glavni junak bude neki Poljak, Brazilac, stagod,... A da ne govorimo koliko bi bilo zanimljivo videti igru gde je glavni junak u stvari bad guy (ili cisto radi politicke korektnosti good guy, jedan od retkih u redovima zlikovaca iz cije se perspektive kroz misije prikazuje uspon i pad recimo Nemacke u drugom svetskom ratu).

U svakom slucaju, bice valjda dobar novi stajn kad se pojavi. Mnogi su ovde izhvalili RTTCW, ja se svakako pridruzujem. To je jedna od onih igara koja je defitivno u vrhu mojih omiljenih (ako ne cak i br. 1). Kako neko vec rece, ako ova nova bude makar upola dobra kao RTTCW, bice vise nego dobro.

Meh, sta znam, ruzah mi trejler, dečiji nekako.
Nisam odoleo da ne pogledam Hezbolah, ono je smešno kako izgleda:p
Ma ne očekujem da vodim nemca, već mi ide na nerve kako nemce predstavljaju kao nestašnih bandu devojčica kojima tamo neki smrdlja samo treba reću BUUU!!! I sve se popiške u gaćice:D
Da, naravno:D
Ne sećam se da je bila takva atmosfera u prethodnom delu, sve je nekako izgledalo ozbiljnije.

Izvini za moj defanzivan stav:)

Ma sta se izvinjavas, sve je dozvoljeno...:wave: Samo da spomenem koliko je sokantno da Hezbollah Special Forces 2 koristi Cryengine 1 pa nek se svi sad sokiraju otkud ima licenca za engine i kako su je dobili. A u svakom slucaju tema je wolfi pa da kazem da ce da se igra kakav god da je pa makar bio i najveci krs a verujem da ce i vecina tako da postupi iako sad pisu svasta.

***, kad si u pravu, igraće se svakako:D
Al smo napravili szezanciju:D

***, kad si u pravu, igraće se svakako:D
Al smo napravili szezanciju:D
Ne znam da li će se igrati nova ali ja opet instalirao staru,bre neverovatno iako sve znam napamet opet mi nije dosadna i vuče me iz nivo u nivo.
Lepo je jednom moj burazer reko,hoće li iko uspeti da napravi ovako interesantnu i zaraznu igru.Čekamo dvojku i posle raznih dvojki, nije ni čudošto da ima toliko skepticizma kod većine fanova.Ko izmisli FarCry2 #$#"&#

Poslednja izmena:
Ne znam da li će se igrati nova ali ja opet instalirao staru,bre neverovatno iako sve znam napamet opet mi nije dosadna i vuče me iz nivo u nivo.
Lepo je jednom moj burazer reko,hoće li iko uspeti da napravi ovako interesantnu i zaraznu igru.Čekamo dvojku i posle raznih dvojki, nije ni čudošto da ima toliko skepticizma kod većine fanova.Ko izmisli FarCry2 #$#"&#

Znači potpuno se slažem sa tobom. Pre nekoliko dana sam i ja igrao ponovo i to verovatno po dvadeseti put. Znači nikako da mi dosadi. Verovatno najbolja igra koju sam igrao.

Što se tiče drugog dela, deluje OK.

:wave:

Koliko sam se bio zaludeo za RTCW, toliko sam je istrazivacki igrao, da evo i danas, posle 5 godina, mogu svih nivoa da se setim. Pogotovo onaj sa sniperom, pre onog tunela.

Pa danasnji fps su takvi, moras biti amer u svakom slucaju e sad dal ces tamaniti vanzemaljce ili nemce to je vec sporedno pitanje. U glavnom ima svasta interesantno u starom RTCW, a ovo na slici da li je greska u teksturama ili je namerno ostavljeno nemam pojma ali je meni interesantno.:d Joj kad ce Avgust da se nemackim hordama nacestitamo nove godine?

Prilozi

• Wp.JPG
    Wp.JPG
    63 KB · Pregleda: 169
Poslednja izmena:
Nove slike...

1z6fn9u.jpg

vpexpe.jpg

ogv2p.jpg

2nscaox.jpg

2ch6cu9.jpg

Malo doom-asto izgleda:S:
Nisam nešto oduševljen grafikom:(

Ova prva slika je ko zealot iz starcrafta :D

Grafika je dovoljno dobra sto se mene tice

Ma ok, može da prođe, ali id se malo uspavao, nažalost.
Nekad su imali zaista zaokružen proizvod, sad mi ovo deluje malo zastarelo.
Ok priča je ista i prolazi, ali grafika za 2009-u godinu koja izgleda kao ona iz 2005-e?
Blago sam razočaran.

Poslednja izmena:
Bojim se da ce ovo biti zestoki fail u skoro svim aspektima.

^Upravo...! Znao sam da mi je poznat odnekle...taj Nazi je bio kul lik:)

Da, veoma lepo osmišljen u filmu:)

Ok priča je ista i prolazi, ali grafika za 2009-u godinu koja izgleda kao ona iz 2005-e?
Blago sam razočaran.

Na trejlerima ne deluje tako, pa verovatno nvidia nije sponzor pa se ljudi trude da optimizuju igru? Neka on izgleda kako hoce(ali ja za svaki slucaj spremam pare za 4770)
ali neka nastavi putem prethodnika. Ovo fanovi cekaju jos od P3 vremena i RTCW.

Pa i ja sam fan, ali očekujem napredak:)
Možda bude ok...možda.

Po slikama ja tu ne vidim nista revolucionarno al nadam se da ce biti dobra igra a i meni je kul tip iz helboja.

Iako nisam navikao da vrednujem igre sa aspekta grafike smatram da bi ovakva (genericka pucacina) morala imati dobru grafiku da bi jednostavnost izvodjenja zamaskirala i specificnu atmosferu prikazala igracu. Ukoliko grafika bude na nivou prikazanom na ovim screenshotovima igra ce biti prosek, a fanovi (ukljucujuci mene) razocarani. Setite se samo RTCW. Kada je izasla igra grafika je bila VRH za to vreme. Tako prikazane one kreature (pogotovo ona cudovista bez nogu) bile su izuzetno jezive i to je podizalo atmosferu na stepenicu vishe.
Iskreno se nadam da nisam u pravu i da ce ovo biti dostojan nastavak :(

To je i moj osećaj, RtCW je za ono vreme bio extra u svakom pogledu, nešto neviđeno donekle, ali ovo je ceđenje suve drenovine:)
Nadam se da grešim.

Ne osećam ovde atmosferu, više me podseća na površinu meseca:D
Možda sam ostario:p
Ma ne, pa to je moja poenta upravo, ne moz' da osetis atmosferu gledajuci shot-ove ;)
Videcemo kakva ce ista biti kada nam vec jednom igra dopadne saka... ako feeling bude los, onda pljuvacina, slobodno. Dotad nemojte :)

So be it:p

Nazad
Vrh Dno