Šta je novo?

Novi Wolfenstein!

Meni ime Raven Software uliva dovoljnu dozu sigurnosti... Nadam se samo da je njihov renome dovoljan da naprave dostojnog naslednika RTCW-a

Uh, jedva čekam. Nadam se da će pasti neki novi komp do izlaska igre.:D

:wave:

Poslednja izmena:
Bio bi jos veci trip daizadje prvenstveno za konzole a onda nekim cudnim portovanjem da mu se zahtevnos podigne u nedogled sto me ne bi cudilo

Ma od price se ne naigrah pa kad ce zvanicno da izadje za nas smrtnike?

A bas sam se ponado da se malo nesto dobro zaigra.

stvarno izgleda dobro

pa ne razumem, i prvi deo je bio u ovom fazonu od druge polovine igre... samo da mogu da rokam sa mp40 pa nekom demonskom vanzemljaku i to je taj trip :)

btw nazi power armor sa zombijem unutra? ME WANT IT :d

Poslednja izmena:
Opa, prijatno sam se iznenadio gledajuci gameplay u onom gametrailers intervjuu (danke Ben). Samo da ne bude suvise laka (ala Fear2). Arsenal mi se dopada, IMA LEAN LEFT/RIGHT, efekti i "moci" su potencijalni plus (zavisi od same implementacije), ali mi je glavni lik totalno antipatican. Meni je bolji nemi lik kojeg dozivaljavamo iz prvog lica. Mada za taj cinematican dozivljaj, koji toliko pominju, verovatno nema boljeg resenja. Siguran sam da ce biti prosecan (storyline) u najboljem slucaju. U svakom slucaju igrace se :)

Poslednja izmena:
Josh samo da naprave dobar multiplayer i dobijaju hit.

kakav je bio onaj prosli Wolf ? znam da sam ga presao, al ne mogu da se setim

tako nekako, a multi je bio vrhunski :)

Sta bre nije bio los? Sto se mene tice bio je vrhunski za ono vreme!!!

To je jedna od retkih igara koju sam n-puta odigrao! ;)

Ne znam zasto, ali strahujem da nastavak ipak nece biti tako zarazno dobar kao njegov prethodnik, no videcemo...

Ovako na prvi pogled, ovo vise lici na Quake4 ili Doom3, sto mi se ne svidja.

to sam i ja rekao. mozemo da zaboravimo na onaj okultni smek prethodnog dela. ovo ce biti neka run & gun rostiljada :S:

a prethodni deo je bio sta tacno ako ne run & gun :)

Ali ne run & gun tipa Quake4.

Prvi deo je imao specifican smek. Igrao sam ga, a nisam imao pojma da ima okultnih cuda u igri, mislio sam da je to "jos jedan" MOH (Medal Of Honour) klon. I dalje pamtim onaj nivo u kojem cujem kako vriste i pucaju Nemci. Ja reko, stizu dobri momci, pojacanje, zajednicko rostiljanje (yay, meh, vec vidjeno x puta). Uskocim ja opustenu u tu rupu odakle se cuje jeka i saseku me neki skeleton warriori. Ne znam da li sam se nakon toga tako uplasio u bilo kojoj igri kasnije. Ako upropaste ovaj deo, to je zbog konzola, ali ne verujem, ipak mi napucavanje deluje sofisticirano i sto je jako bitno, IMA naginjanja iza zidova! :)

moze li da mi neko elaborira koncepciju wolfenstaina i zasto se toliko razlikuje od dooma ili quake (pored razlike u okruzenju) :)

ides pucas ubijash
jel ima glavolomki - nema
jel ima interakcije - nema
jel ima grananja price -nema
jel ima neki advanced feature koji ga odvaja od drugog fps-a - nema
jel ima taktiziranja - nema
jel ima vodjenja grupe saboraca - nema
sta si radio u igri, trcao i pucao, sta drugo?

ima svoj neki shmek zasnovan na malo specifichnom okruzenju i settingu (i generalno nastavak je prvog fps-a) i to je okej, sta josh?

ne blatim igru nego ne vidim konkretno cemu sada dizanje na ne znam kakav pedijastal originalnosti u fps zanru?

btw za mladje narastaje ovo je treci deo, prva igra je bila wolfenstain 3d :)

wolfenstein.gif

mator sam pa shta :d

Poslednja izmena:
Da li sam ja lud ili slep ali meni ovo nije nista specijalno

moze li da mi neko elaborira koncepciju wolfenstaina i zasto se toliko razlikuje od dooma ili quake (pored razlike u okruzenju) :)

ides pucas ubijash
jel ima glavolomki - nema
jel ima interakcije - nema
jel ima grananja price -nema
jel ima neki advanced feature koji ga odvaja od drugog fps-a - nema
jel ima taktiziranja - nema
jel ima vodjenja grupe saboraca - nema
sta si radio u igri, trcao i pucao, sta drugo?

ima svoj neki shmek zasnovan na malo specifichnom okruzenju i settingu (i generalno nastavak je prvog fps-a) i to je okej, sta josh?

ne blatim igru nego ne vidim konkretno cemu sada dizanje na ne znam kakav pedijastal originalnosti u fps zanru?

btw za mladje narastaje ovo je treci deo, prva igra je bila wolfenstain 3d :)

wolfenstein.gif

mator sam pa shta :d
Chetvrti deo, zato shto je druga igra Spear of Destiny

Da li sam ja lud ili slep ali meni ovo nije nista specijalno

Nisi slep, verovatno nije nista specijalno ali pretpostavljam da nisi odigrao RTCW kad je izasao pa ne gledamo istim ocima :) mnogima ovde je RTCW u top 10 games ever ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno