Šta je novo?

Novi Wolfenstein!

Vrlo verovatno...al *** sta da se radi.Mada, videcemo...meni je recimo zao sto se ovo ne radi na Tech5 endzinu.I nekako mi ovo vuce ka "B" produkciji, ali se sve teshim da nece biti tako.

Pa zar i RTCW nije radio raven?Nemam instalaciju sad da probam ali mi se cini da je bila neka ptica!?Sudeci po screenshot-ovima igra bi trebala da radi i na mojoj masini iz potpisa(posto flatout2 cepam na 1024max 2xfsaa, a ok radi i overdose painkiller).Nema se para za zamenu sprzene ploce.

Nije (wiki)...radili su ga iD/Gray matter/Nerve...
Ako bude nasledila zahtevnost Dooma3 (u najboljem slucaju), moci ces da je igras u nekoj nizoj rezoluciji...ali to je jedno veliko AKO.

Poslednja izmena:
Samo da ne ispadne Uber Soldier 3.

evo jos malo slicica

e32008wolfensteinpics20yf3.jpg

e32008wolfensteinpics20of4.jpg

e32008wolfensteinpics20zi4.jpg

e32008wolfensteinpics20vf4.jpg

source

http://media.pc.ign.com/media/774/774701/imgs_1.html

Hm...ovo do sada mi je prilicno smrdljivo. Valjda ga nece ukenjati.

Ja bih voleo da je ponovo na Quake III enginu :D
Najbolji engine ikada

Najbolji engine je Unreal 2.5 i tachka, a ne svidja mi se smer dizajna ka kome idu Unreal 3 igre (niski likovi sa budzama od armora).
Nego pogledajte poslednji Psymanov screen, kako je ruzno ispala ova koshulja.

Solesoslav pa ukusi su razliciti i slazem se sa time da je Unreal 2.5 dobar engine ali nekako taj QIII
engine pokrece igre koje ja najvise volim
P.S. Da se vratim na temu
Nekako ne izgleda strasno ovaj Wolfe

Pa neki screenovi su odlichni dok su neki ochajni. Meni se lichno chini da su oni nocu bolji, a evo u nex-ovom poslednjem screenu takodje vidim onaj "bag" sa koshuljom.
P.S.Da u pravu si ovo je ipak forum, nego nekako sam uvek vishe voleo UT od QIII. Igram i dalje sa vremena na vreme preko DC-a obe igre ali je smorno bez neta.

Ova grafika definitivno nije na današnjem nivou. Iako sam bio veliki fan RTCW-a i ET-a, ovo mi za sada deluje bezveze totalno.

Ova grafika definitivno nije na današnjem nivou. Iako sam bio veliki fan RTCW-a i ET-a, ovo mi za sada deluje bezveze totalno.
Grafika manje-više. Dizajn, okruženje, čike sa laserskim puškama...sve u svemu, ravnodušnost.

*** PS2 ima bolju grafiku. Raven kao da pravi add-on za RTCW, a ne novu igru. Sa ovakvom grafikom gameplay me ne interesuje uopste, imam rucni tetris, a i nesto poput deat rally na mobilnom...Ono, kao da gledas telecine snimak, ali dobar je film... :wall: Proslo je vreme VHS-a.
Kad ovo izdaju i prodaju jedva 100K kopija i oni ce reci da je PC gaming mrtav i da je igru ubila piraterija...

Poslednja izmena:
slike ko slike, nista dok ne sednes pola cuke... nadam se da ce biti jeziva da se malo opustim lol

Siguran sam da veću pažnju posvećuju tome kako će ai da rade ,a sama igra nema nikakav scenario.
Isto kao moha naprimer.:vomit:

Auh...ovi pretvoriše Wolfenstein u Ghostbusterse.

ajde to, možda bih mogao da se uživim da grafika ne izgleda kao u prethodnom RTCW. Mislim, ovo stvarno izgleda kao da je na pola puta između RTCW i CoD2. Pa CoD2 izgleda lepše, da ne pričamo o CoD4 koji je izašao pre skoro godinu dana.

Da ja sam takodje osetio grafiku CoD 2 dok sam gledao klipove ove

ovaj naslov se sprema i za konzole?

Ne oseca se dim i prashina, a svetlo i boje su previse intenzivne za ovaj tip igre!

Previse me ovo skupa sve podseca na Doom3 i to je ono sto mi smeta. Da igra podesca na CoD2 ne bih imao cak nista protiv, ali to nije slucaj...

Ne ocekujem previse od ove igre, mada ostavljam prostora za eventualna iznenadjenja! Kad se malo bolje setim, tako nekako sam manje vise mislio i o RTCW kada je trebao da izadje, pa sam se prevario. RTCW tada nije bio vrh vrhova u tom vizuelnom delu (secam se onih smesno nacrtanih pusaka koje su bile uz to jos i cudno postavljene u perspektivi), mada je cini mi se ipak malo bolje stajao nego li ovo cudo sada.

Al ajd, videcemo vec...

Ah...jedna od prvih fps igara koje sam odigrao na pc-iju...navucen na plejstejsn totalno mi je bilo nebulozno da moram da koristim kaziprst za vodjenje lika i punjenje oruzija pa sam u pomoc pozvao druga koji je punio oruzije na moju komandu:)
Inaravno nezaboravan raskid kada mi devojka saopstava da raskida i da me i dalje voli a ja u sebi vicem:"ajde vise,drugar mi sam igra vulfenstajn" :)
Ne bih se bunio ni daje grafika ista kao u prvom delu smao da je tako dobra igra...ma kako god...nema sanse daje ne odigram kakvi god komentari bili.

Da koliko se meni chini to su otvorene prostorije a Doom3 enginu malo to ne ide.

Da ali posle toga je dosao Quake Wars, koji je to resio. I ja cekam ovo mada najsmesniji su ovi likovi sto vec znaju da je igra njesra a videli su 4 screena.

Poslednja izmena:
Da bre pa oni su radili Quake wars. Ja sam rachunao da Quake wars radi neko levi i da nece da im daju njihovu modifikaciju engine-a.

Da ali posle toga je dosao Quake Wars, koji je to resio. I ja cekam ovo mada najsmesniji su ovi likovi sto vec znaju da je igra njesra a videli su 4 screena.

zapravo u glavnom ljudi kazu da igra izgleda njesra... sto nije daleko od istine... i sto opet naravno ne mora mnogo da znaci...

Znaci gledam ovu sliku i pitam se koji retard moze da stavi nemacki krst, triskele, i kukasti krst na lika, onako djuture samo jos da mu izlepe i ruke i noge sa zig runama pa da bude jos "kompletnije"...
A matori RTCW nije imao takve gluposti, cak je dizajn nazzi likova bio sasvim "ovozemaljski", uz onako, OK dizajn i simboliku:p

Ovaj naslov me sve vise odbija...

Poslednja izmena:
ne znam zasto, ovo mi deluje kao da ce biti neka Serious Sam rostiljada bez iole smeka proslog Wolfa...

Nazad
Vrh Dno