Šta je novo?

Novi Wolfenstein!

šteta što grafika nije mnogo napredovala u odnosu na prvi deo :(

Ко шиша графику само да буде атмосфера ко у кецу :happy:

Odlicno...posle svih ovih proslih i nadolazecih WW2 naslova ovo je jedino sto bi me zainteresovalo i sto mi nedostaje od RTCW-a ...Cak su poceli da elemente iz Wolfa ubacuju u obicne WW2 igre (MoH Airborne i onaj uber nazi sa sharcem :p )...OVDE je tome mesto bre :D Ima tu tematike ihaaaj sa nacistima i okultnim, hebes vise Normandiju ili patetiku Market Gardena

Grafika najmanje bitna
ako bude gameplay i atmosfera ko u kecu
Ima mnogo bitnijih stvari od grafike

Wolfenstein - legenda :). Steta sto nije id tech 5 (ili jeste, a ja nemam pojma), mada je to najmanje bitno u wolf-u :).

Jeste id tech 5

Samo da ne izostave pripadnice elitnih jedinica.

Prilozi

• shot0001.jpg
    shot0001.jpg
    105.6 KB · Pregleda: 263
  • shot0002.jpg
    shot0002.jpg
    94.2 KB · Pregleda: 246
Jedva cekam taj drugi deo... A i vecina... Ne znam coveka kom se ne svidja RTCW... Osecam da ce biti vise komentara oko ovog drugog dela nego sto je bilo komentara u vezi Crysis-a 1:smash:

I treba da bude....Secam se u vreme kada sam uzimao po 3-4 igre nedeljno da igram na mom celeronu 850mhz 2 u jednoj nedelji su bile Wolfi i Medal of honnor(onaj prvi za PC).Medjutim desilo se sledece instalirao obe pokrenuo Wolfi i vidim sve mracno(imao stari 15incni katodni kome riknjavala lampica pa nije imao svetlinu) pa ti odustanem od toga posle 30 sekundi i ostavim po strani(tj u prasinu) i nastavim da igram MoH...
E onda nekoliko godina kasnije kad sam uzeo LCD uzmem pregledavam moju biblioteku i nadjem Wolfi instaliram i krenem da igram...I tako sam lepo igrao FPS jedno 2 meseca(nikad mi se u zivotu to nije desilo jer mrzim FPS)(mrzim i MoHa) i mogu reci jedno

Bolji FPS i zarazniji nikad nece izaci...A grafika za to vreme je bila fenomenalna... Da ne pominjem da igra radi u Full detaljima na FX5200...Cak i danas me odusevi grafika u toj igri(mislim u granicama normale)

Izvinjavam se na mom malo offtopicu/ontopicu ali cisto da znate pricu jednog Civilization/ARPG fana igara sta misli o Wolfiju

Ono po čemu ja pamtim Wolf je extra multiplay. Sećam se da sam sa celim društvom igrao to i da smo se zabavljali nikad bolje. :)

jedva cekam...

...a dobro ce da posluzi i za benchovanje kartica u OGL-u ;)

Ono po čemu ja pamtim Wolf je extra multiplay. Sećam se da sam sa celim društvom igrao to i da smo se zabavljali nikad bolje. :)

Ma ko sisa MP, samo da SP bude kao u prvom RTWC-u.Ionako igre sa dobrim SP-om su u poslednje vreme retke, a tek one koje imaju extra odradjeno oba segmenta.

Kada bi mogao da biram pre bi voleo da SP bude odlican, a da MP ili ne valja ili da ga nema nego obrnuto.

mislim da su totalno pogresili sa engine-om... necu da kazem da je doom3 engine los, vec da jednostavno nije za taj posao, uostalom pogledajte slike:
doom3.jpg

img4.jpg

jedva cekam

Da koliko se meni chini to su otvorene prostorije a Doom3 enginu malo to ne ide.

Pa hardware je uznapredovao od Dooma 3, a i ne verujem da ce biti bas prostranstava kao u Krizi :D

^:beat:

Ne znam kako bilo sta moze da se zakljuci iz one slike dole, jel ima nekih hires slika po netu?

Evo malo vecih slika, lici na CoD, ne zelim da pljujem grafiku, jer je ovo ipak Wolf :)

2cyfh9f.jpg

347zipe.jpg

35ivvjt.jpg

30bfluu.jpg

Vidi se da je x360 primarna platforma. Nedostaje mi id koji pomera granice, bas su bili sinonim za PC gaming i ne stoji im ovaj fazon u kom su sad :).

Ali dobro, Wolf je to, igracu ga svakako.

Poslednja izmena:
Pazi, ovo i nije bas iD igra, rade je likovi iz Raven-a, njihove komsije iz ulice :p iD radi na Rage-u.

Ma znam, ali znas sta sam hteo da kazem - isto ce biti i sa rage-om, jednostavno, necemo vise dozivljavati tehnicka cuda od njih.

Nazad
Vrh Dno