Povecanje brzina za sve korisnike do kraja januara:
1Mb/s (1024/128) na 1.5Mb/s (1536/256)
2Mb/s (2048/192) na 4Mb/s (4096/512)
4Mb/s (4096/256) do 16/1Mbs (6144-16384/1024 - u zavisnosti od kvaliteta parice i udaljenosti od centrale)
TakođeJa sam kod Sezama tj. Oriona i od jutros je na 4M/512K
Meni malo pre povecase na 4/512 (ptt), jedino sto po speed testu UL ne mogu da izvucem, ostao je isti. Bas me zanima koliko ce povecati net korisnicima sa 4Mbit. Ako bude ovako kao sto je beocity napisao, onda oma prelazim na veci paket!
Polako, sinak. Ti i ja smo u drugoj ligi. Nama deda mraz stiže tek posle 20-og. Prvo BG, NS, SU, VŠ i ostali na severu pa tek onda KG, VA, ŠA, ČA, ZA, NI, LE, VR, PI.
U prevodu prvo sever pa tek onda siromašni jug. Kao i uvek do sada.
Jos nista u LeskovcuPolako, sinak. Ti i ja smo u drugoj ligi. Nama deda mraz stiže tek posle 20-og. Prvo BG, NS, SU, VŠ i ostali na severu pa tek onda KG, VA, ŠA, ČA, ZA, NI, LE, VR, PI.
Polako, sinak. Ti i ja smo u drugoj ligi. Nama deda mraz stiže tek posle 20-og. Prvo BG, NS, SU, VŠ i ostali na severu pa tek onda KG, VA, ŠA, ČA, ZA, NI, LE, VR, PI.
Znači prvo oni koji redovno plaćaju komunalije![]()
Obaveštavamo vas da od 01. februara 2011. godine VeratNet uvodi nove, veće brzine za ADSL uslugu.
Postojećim korisnicima brzina će automatski biti povećana na sledeći način:
* Paket 4Mbps/256Kbps postaje (do)16Mbps/1Mbps
http://www.verat.net/sr/novosti/2011-01-13/novi-adsl-paketi-od-prvog-februara/
:S: Ako kod Verata paket 4Mbps/256Kbps postaje (do)16Mbps/1Mbps, a u Orion Telekomu ćute ko mulci pa se još "naprave" blesavi i adsl home 4096 paket ostane 4096/512, šta bi me sprečilo da im se "zahvalim" na saradnji i pređem kod drugog provajdera ?
:trust: Ili je ovo štamparska greška![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari