Šta je novo?

Novi Open ADSL Click paketi

hmmm, po Beocity-ju, izgleda da Click 4 ide na 6/1.....

Povecanje brzina za sve korisnike do kraja januara:
1Mb/s (1024/128) na 1.5Mb/s (1536/256)
2Mb/s (2048/192) na 4Mb/s (4096/512)
4Mb/s (4096/256) do 16/1Mbs (6144-16384/1024 - u zavisnosti od kvaliteta parice i udaljenosti od centrale)

www.beocity.net

Ali kapiram da ovo nema veze sa istinom jer su mnogi vec sa 4/256 dobili samo up na 512.

Edit: upload na 1024

Ja sam kod telekom, studentska akcija, od danas je brzina na 4/512 :)

excellent :)

mr-burns-wallpaper.gif

Kako je meni onda i dalje

Kako je meni onda i dalje

pa zato sto idu po nekom redu ili ko zna vec kako! sta ste svi napeli da dobijete povecanje, bitno je da su oni vec krenuli. pa ionako je bilo reci da povecanje krece tek od prvog a ne od pre nekoliko dana? polako ljudi docemo svi na red, dali danas ili sutra ili 30-tog nije bitno bitno je da dobijemo. jer kada smo ga toliko cekali ajde onda jos malo pa nece propasti net za to vreme.

Meni malo pre povecase na 4/512 (ptt), jedino sto po speed testu UL ne mogu da izvucem, ostao je isti. Bas me zanima koliko ce povecati net korisnicima sa 4Mbit. Ako bude ovako kao sto je beocity napisao, onda oma prelazim na veci paket!

Bandwidth Down/Up(kbps) 4096/512

SNR Margin Down/Up(dB) 22.0/18.0
Posle ovog ubrzanja SNR Up pao za celih 10dB :trust:

Meni malo pre povecase na 4/512 (ptt), jedino sto po speed testu UL ne mogu da izvucem, ostao je isti. Bas me zanima koliko ce povecati net korisnicima sa 4Mbit. Ako bude ovako kao sto je beocity napisao, onda oma prelazim na veci paket!

samo se ti nadaj ali od toga nema nista. 1 mb prelazi u 1.5 mb 2 mb prelazi u 4 mb a ostali paketi 6, 8, 16, njima se smanjuje cena i povecava upload.

Cek, a sta je sa ex 4Mbit paketima? Oni prelaze u 6Mbit/8Mbit ili im se samo povecava up i smanjuje cena?

Studentski click 4 + IPTV i još uvek upload 256 kbps kod mene.:trust:

Polako, sinak. Ti i ja smo u drugoj ligi. Nama deda mraz stiže tek posle 20-og. Prvo BG, NS, SU, VŠ i ostali na severu pa tek onda KG, VA, ŠA, ČA, ZA, NI, LE, VR, PI.

U prevodu prvo sever pa tek onda siromašni jug. Kao i uvek do sada.

Still nothing..

Jel ima neko ko ima IPTV da mu je povecano? Mislim da ce nas ostaviti za kraj.

Evo ja uzeo danas IPTV,sve zakacio radi super :)

a evo i speedtest rezult

Polako, sinak. Ti i ja smo u drugoj ligi. Nama deda mraz stiže tek posle 20-og. Prvo BG, NS, SU, VŠ i ostali na severu pa tek onda KG, VA, ŠA, ČA, ZA, NI, LE, VR, PI.

Ja koliko sam čuo, u Nišu je počelo ubrzavanje. Kažu da je u durlanu krenulo prvo.

Jos nista u Leskovcu

Obaveštavamo vas da od 01. februara 2011. godine VeratNet uvodi nove, veće brzine za ADSL uslugu.

Postojećim korisnicima brzina će automatski biti povećana na sledeći način:

* Paket 1 Mbps/128 Kbps postaje 1,5Mbps/256Kbps
* Paket 2Mbps/192Kbps postaje 4Mbps/512Kbps
* Paket 4Mbps/256Kbps postaje (do)16Mbps/1Mbps

Znači prvo oni koji redovno plaćaju komunalije :D

Obaveštavamo vas da od 01. februara 2011. godine VeratNet uvodi nove, veće brzine za ADSL uslugu.

Postojećim korisnicima brzina će automatski biti povećana na sledeći način:

* Paket 4Mbps/256Kbps postaje (do)16Mbps/1Mbps

4 na 16 wow...hehehehe da nisi zaboravio nesto

http://www.verat.net/sr/novosti/2011-01-13/novi-adsl-paketi-od-prvog-februara/

:S: Ako kod Verata paket 4Mbps/256Kbps postaje (do)16Mbps/1Mbps, a u Orion Telekomu ćute ko mulci pa se još "naprave" blesavi i adsl home 4096 paket ostane 4096/512, šta bi me sprečilo da im se "zahvalim" na saradnji i pređem kod drugog provajdera ?

:trust: Ili je ovo štamparska greška :p

nesprecava te nista ali nemoj da nasedas na tako losu vest jer kolika je sansa da se tako nesto dogodi? verovatnoca nula posto!!!

jer ako neko ima prave informacije onda je to telekom. uostalom pogledaj prvu stranu ove teme pa ce videti koji su paketi sada zvanicno u upotrebi ili kod nekih tek treba da pocnu da se koriste.

^ Naravno :D

Zato je na kraju :p . Treba sačekati da se "voda razbistri", pogotovo ako se zna da nam ni sa Jasnom Matić, nije sve jasno... :smoke:

Vrh Dno