bluestar je napisao(la):Ne znam da li ste primetili ali danas na veratovom sajtu je jedno 15 minuta stojalo (Umesto ovoga fast internet)
Internet u svakom stanu ...
jel misliš na ovo
http://vline.verat.net/srp/vline_usluge/
bluestar je napisao(la):Ne znam da li ste primetili ali danas na veratovom sajtu je jedno 15 minuta stojalo (Umesto ovoga fast internet)
Internet u svakom stanu ...
samo da ti kazem da konkurencija cini cuda i da cu od februara za iste pare kao i sada imati 600 kbit/s. I sa ovih 300 kbit/s surfujem fantasticno, a ne znam sta cu raditi sa dvostruko vise propusnog opsega.
Swisscom massively increases ADSL bandwidths 02.12.2003
From mid-February 2004 Swisscom is to double the current ADSL bandwidths for residential customers. In addition, an offering with 2,400/200 Kbit/s (download/upload) will be launched. By the end of the year over 500,000 customers will be using ADSL and geographic coverage will be increased to 98%, which corresponds to some 4 million fixed network accesses.
The ADSL boom continues apace. The 500'000th access will be activated at Swisscom around the middle of December. This underlines ADSL's leading position among broadband Internet access technologies. Thanks to continued network expansion, high-speed ADSL connections can now be activated on 98% (previously 95%) of fixed network accesses. This means that a further 120'000 accesses are now ADSL-enabled. Coverage can be viewed at www.enter-adsl.ch.
More bandwidth means more speed when surfing the Internet
The bandwidths of the two current offerings for residential customers are to be doubled. Instead of 300/50 and 600/100 Kbit/s, ADSL customers can now surf at 600/100 and 1,200/200 Kbit/s. Existing customers will automatically receive the enhanced performance. The charges billed by Swisscom Fixnet Wholesale to the Internet providers will not be increased. In addition, an offering with 2,400/200 Kbit/s is to be introduced. The new bandwidths will be available for new and existing customers from mid-February 2004.
a koje su to "iste pare"? da se bedacimo kako valja i dolikuje kad ispadne da je 25€. :boom:Preciousss je napisao(la):Evo da se malo bedačite, kao i ja.
Bahati [SiD] je napisao(la):...
a koje su to "iste pare"? da se bedacimo kako valja i dolikuje kad ispadne da je 25€. :boom:
Bahati [SiD] je napisao(la):...
a koje su to "iste pare"? da se bedacimo kako valja i dolikuje kad ispadne da je 25€. :boom:
Smith je napisao(la):Infrastruktura nije objedinjena. Mreza jednog kablovskog operatera je potpuno nezavisna od mreze drugog ili bilo kog kablovskog operatera.
bluestar je napisao(la):mislim da je to ona cena samo za firme a da jos nisu poceli sa prodajom kablovskog interneta ali mislim da sam nacuo da ce uskoro ADSL da se pusti u prodaju i da ce svako ko ima telefon moci da uvede ADSL i da je to ustvari SMIN 2 faza.
bluestar je napisao(la):ADSL brzine su:...
... Bas zato se i zove ASYMETRIC DIGITAL SERIAL LINE.
[email protected] je napisao(la):Zna li neko:
2) Na istom mestu, imam broj na 316-... (digitalna centrala) ali imam, kako neko rece nabudzenog dvojnika (ako se ne varam - semipermanentna linija) veza mi je od 7200 do 14400 bps koji god modem da stavim. Ne pomazu ni skroz hardverski (USR 36.6k flesovan na 56k, na ISA slotu; pokusao sam i eksterni Lasat 36.6k). quote]
Ugradjen ti je PCM isto kao i meni i preko 14400 se neces nikada zakaciti bez obzira na modem. Da bude jos veci maler ja imam dve linije u stanu i obe su PCM :cuss: Jedna je bila od pocetka kada su je uveli, a druga je bila dvojnicka i otkako su mi skinuli dvojnika uveli su mi PCM i na drugoj. Sansa da te skinu sa PCM-a je skoro nikakva jer lopovi navodno nemaju tehnickih mogucnosti. Ja sam barem 5 puta pisao zahtev u zadnjih godinu ipo i uvek sam dobio negativan odgovor. Mozda ako nadjes neku debelu vezu, ali mislim da i od toga nema nista. Najpametnije ti je da se nakacis na kablovski ili wireless net ili da eventualno probas da dobijes ISDN. A za vreme besplatnog GPRS-a mozes i na taj nacin da ides na net. Ja ga barem przim non-stop.
Inace imam i SBB kablovski ali su toliko skupi da ih ne uplacujem duze vreme. Pre neki dan sa hteo da raskinem ugovor i oni su mi rekli da je bolje da sacekam jer ce vrlo uskoro imati flat pakete za oko 1500 dinara mesecno. Eto lepa vest za vlasnike SBB cable neta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari