Šta je novo?

Novi - Kablovski Internet

[email protected] je napisao(la):
Zna li neko:

1) Koja kablovska je dostupna u Zemunu u krugu Prvomajska-Ugrinovacka-Save Kovacevica-Novogradska, i kako ona stoji po pitanju neta?

U Hercegovackoj su kopali ovi iz DanielSatTV....oni izvode radove za.....koga bese? Za SBB?

Kada sam zvao da pitam za Marije Bursac nisu znali o cemu pricam i prebacivali su me sa broja na broj i na kraju nisam dobio nikakve konkretne INFO....

Ti iz DanielSatTVa su puleni SBB-u :beat:

mani se DanielSatTV-a jer njihova mreza nema mogucnost kablovskog neta.....provereno sa inzenjerima iz SBB-a....inace oni su pod izvodjaci SBB-a....tragedija od mreze....

@ milanlj, PJ HVALA

legend je napisao(la):
mani se DanielSatTV-a jer njihova mreza nema mogucnost kablovskog neta.....provereno sa inzenjerima iz SBB-a....inace oni su pod izvodjaci SBB-a....tragedija od mreze....

To je slučaj na Karaburmi, gde je sproveden optički kabl ali je zbog "loše" mreže DanielSatTV-a, bilo puno problema sa uvođenjem interneta, tako da je pre mesec dana obustavljeno priključenje novih korisnika "dok se ne sredi instalirana mreža".
Takođe su mi rekli da će do kraja februara imati i flat rate u ponudi te da se nadaju da ce dotle uspeti da "srede" mrežu na Karaburmi.

[email protected] je napisao(la):
(USR 36.6k flesovan na 56k, na ISA slotu; pokusao sam i eksterni Lasat 36.6k).

Pardon 33.6k.

Nego, zna li neko koja je kablovska u Zrenjaninu, posto tamo imam kablovsku a hteo bih da sa cimerima podelim troskove neta? :) Ubise nas telefonski racuni, posto mi je cimer manijak. :)

Vrh Dno