Šta je novo?

Novi iPhone zvanicno!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda bi imao da su napravili displej od 4", mada verujem da je prosecnom iP4 korisniku to previse za nositi.

Generalno, telfon je vise nego dobar.

Ne razumem, ti bi hteo da ti neko ode do Nemacke ili Francuske na dan pocetka prodaje, plati sam troskove puta i proda ti na kraju po istoj nabavnoj ceni od 750€? Ovce su oni koji daju 1000€... Inace telefoni su rasprodati prvog dana :)

ok ako ti nije nista daj mi 870 eura da kupim 4S

Ne bre, nego ti kazem da su cene jos i dobre jer je krenula prodaja tek pre 2 dana i jos ih nema simfree u USA i ovo je cena koja se placa u Evropi, nije dranje niti neki Apple fanatizam pa da dajes nenormalne pare u Srbiji. U Nemackoj negde placas samo 600€ 16GB verziju uz ugovor od 27€ mesecno!!??

ok, ako je tebi cena od 600-870€ dobra cena, meni je to jako mnogo za smartphone :)

e to je druga prica....da li vredi te pare ili ne videcu kada ga istestiram ovih dana :)

s obzirom da se kec ( iphone 4) i to 16 giga kad se pojavio prodavao i za 1200 ovo je odlicna cena... i s obzirom da mi se javio lik odmah po prodaji koji je bio spreman da da 1000 samo da mu nabavim :d

sto se tice cene ona je u UK 680 eura sa VAT... dakle, ako se odbije VAT moze se lepo zaraditi :)

Poslednja izmena:
Samo nek se neko pozali na SEKu, odmah cu ovaj post da mu pokazem :D

s obzirom da se kec ( iphone 4) i to 16 giga kad se pojavio prodavao i za 1200 ovo je odlicna cena... i s obzirom da mi se javio lik odmah po prodaji koji je bio spreman da da 1000 samo da mu nabavim :d

sto se tice cene ona je u UK 680 eura sa VAT... dakle, ako se odbije VAT moze se lepo zaraditi :)

Sto se smejes coveku koji zeli da da 1000e za iP4s? A prodao si isti?

Merak nema cenu. To sto neko ima kes, moze samo da se smeska, i ne ovako krezavo, kao ovaj smajli na kraju tvoje recenice.

Zato sto za te pare moze da ode do Pariza ili Londona, provede se i da kupi sam telefon... i to bez da se usteze :d moze cak i ribu da povede jer je 450 eura razlika...

a to sto sam ja prodao... ne vidim nista lose u tome... cak sam mogao da grunem i mnogo vecu cenu da mi je osnovni cilj da zaradim ili da stavim da se javljaju sa ponudama.. naravno, daleko da sam ja ovde ispao dobrocinitelj ali je i vise nego postena cena... ;)

http://shitthatsirisays.tumblr.com/

Jel ovo neka *******cija ili Siri stvarno ovako radi??

Mislim ko je sedeo i ukucavao sve one silne odgovore na(uglavnom) glupava pitanja?

"Ashok Kumar, an analyst at Rodman & Renshaw, believes the unannounced and unreleased device will become a cult classic. Kumar says iPhone 5 "was the last project that Steve Jobs was intimately involved with from concept to final design. For that reason...this product will establish the high water mark for iPhone volumes.""

Vezano za atari i kolekcionarstvo ;) ...

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=17411

Zato sto za te pare moze da ode do Pariza ili Londona, provede se i da kupi sam telefon... i to bez da se usteze :d moze cak i ribu da povede jer je 450 eura razlika...

a to sto sam ja prodao... ne vidim nista lose u tome... cak sam mogao da grunem i mnogo vecu cenu da mi je osnovni cilj da zaradim ili da stavim da se javljaju sa ponudama.. naravno, daleko da sam ja ovde ispao dobrocinitelj ali je i vise nego postena cena... ;)

Slažem se.
A ko hoće da plati 1k evra za telefon, neka plati. Ne vidim potrebu ovolikog advokatisanja po forumu, svako troši svoje pare onako kako misli da je najbolje.

Ja ne znam ko je sumnjao u rekordnu prodaju pa SJ je umro dan posle predstavljanja, ni da su hteli bolje ispasti nije moglo. Trenutno selling point novog iPhonea je SJ.

Poslednja izmena:
Ja ne znam ko je sumnjao u rekordnu prodaju pa SJ je umro dan posle predstavljanja, ni da su hteli bolje ispasti nije moglo. Trenutno selling point novog iPhonea je SJ.

Pitao sam par drugara/drugarica koji koriste regularno iPad/iPhone - "kako cete sada bez Steve Dzobsa?"
Usledio je odgovor - "koga?"

Tako da mislim da ta tvoja logika ne pije vodu... Jaaako veliki broj ljudi nema pojma ko je bio SJ ;)

tumblr_lt4oqvMWEB1r4eoiuo1_250.png

tumblr_lt63yr661G1r4eoiuo1_250.png

tumblr_lt4ph62ovn1r4eoiuo1_250.png

:D

A tvoja logika tek ne pije vodu. Ovo je Srbija pa i nije cudno ako neko ne zna za SJ a koliko nas ima po popisu, 7,3 milki ? Jako i veliko trziste u pm :d

Znas li ti sta se desi u mozgu prosecnog amerikanca u situacijama kada oko nekog proizvoda vlada opsta histerija i polemisanje? Globalno posmatrano mnogo vise ljudi zna ko je SJ a pola USA ima vec iphone, njegova smrt i jos oznaka s na novom modelu [nije slucajna 100%, samo na oznaku mislim :d].. pa ''samo'' to je povecalo prodaju bar za 40%.

Pitao sam par drugara/drugarica koji koriste regularno iPad/iPhone - "kako cete sada bez Steve Dzobsa?"
Usledio je odgovor - "koga?"

Tako da mislim da ta tvoja logika ne pije vodu... Jaaako veliki broj ljudi nema pojma ko je bio SJ ;)

Da ali kod nas se iPhone i ne prodaje (nećeš videti na hiljade ljudi da kampuju 330 dana ispred radnje da kupe nov telefon, kod nas taj potrošački mentalitet podržan neprestanim marketingom još nije stigao, a svi znamo da je apple kralj marketinga), eno na blicu ili bilo kojim drugim novinama nije moglo da prođe par sati a da se ne postavi neki članak o SJ, mogu zamisliti kako je bilo u USA, 24/7 full brainwashing marketingom, a ne znam da li si video ljude koje su slikali u redovima, ja mislim da znaju i broj gaća SJ. Ili je 4S stvarno toliko revolucionaran u odnosu na prethodne pa se mnogo bolje prodaje?

Poslednja izmena:
Sva sreca vecina nas ovde mora prvo da pogleda u novcanik pa onda... dodje i polemise kako je iP4S glupost i da on ne pada na takve fore :D
Stvarno svako trosi svoj novac kako hoce i ne vidim svrhu ovakvim glupim temama, i brigama za tudji novac :)

I da, sad svi kupuju iPhone zato sto je preminuo SJ, a da je ostao ziv niko ga ne bi kupovao :D

Poslednja izmena:
4S nije skup ni glup, samo ima mali ekran :) Sve ostalo je savršeno... i to govorim iz iskustva ;)

Sledeći telefon se garant ne zove iPhone 5, nego iPhone S. Mogu da potpišem!

I da, sad svi kupuju iPhone zato sto je preminuo SJ, a da je ostao ziv niko ga ne bi kupovao :D

Ti pročitaš kako ti se sviđa a ne kako piše (tako da taj smiley je verovatno upućen tebi). Nije pisano da se prodaje samo zbog smrti SJ-a nego da je i to uticalo na bolju prodaju iPhone-a.

njegova smrt i jos oznaka s na novom modelu [nije slucajna 100%, samo na oznaku mislim :d].. pa ''samo'' to je povecalo prodaju bar za 40%.

A sa 3G su predvideli unapred dve godine da ce da umre covek? Prosto ne verujem kakvih ljudi ima, toliko puta spomenuti coveka koji je tek "otisao" sa zemlje je katastrofa, pogotovo u pogrdnom smislu...

Da ali kod nas se iPhone i ne prodaje (nećeš videti na hiljade ljudi da kampuju 330 dana ispred radnje da kupe nov telefon, kod nas taj potrošački mentalitet podržan neprestanim marketingom još nije stigao, a svi znamo da je apple kralj marketinga), eno na blicu ili bilo kojim drugim novinama nije moglo da prođe par sati a da se ne postavi neki članak o SJ, mogu zamisliti kako je bilo u USA, 24/7 full brainwashing marketingom, a ne znam da li si video ljude koje su slikali u redovima, ja mislim da znaju i broj gaća SJ. Ili je 4S stvarno toliko revolucionaran u odnosu na prethodne pa se mnogo bolje prodaje?

Nece ispred radnje jer ih nemamo, ali meni su mnogo normalniji ti koji cekaju ispred radnje da neshto kupe za 600e nego ovi shto po oglasima kupuju za 800-1000 :)

A telefon po testovima je obrisao patos sa konkurencijom ali zbog nedostatka veceg ekrana i dalje sa svog SGS vucem na Note koji treba da bude predstavljen uskoro...

:wave:

Pa ne znam ja sam gledao neke uporedne testove i sgs 2 je u dosta stvari bio i brzi od njega.

Jeste, brzi je u rotiranju ekrana jer ni dan danas nema animaciju koju iPhone ima od prvog dana :)

Ti pročitaš kako ti se sviđa a ne kako piše (tako da taj smiley je verovatno upućen tebi). Nije pisano da se prodaje samo zbog smrti SJ-a nego da je i to uticalo na bolju prodaju iPhone-a.

Ja sam se ovde nacitao "strucnih" komentara zasto se iPhone dobro prodaje, i sve moguce teorije zavera su u opticaju, ali samo to da ga ljudi kupuju jer je dobar, to nikako ne moze da vam padne na pamet :)

Poslednja izmena:
Sto volim da citam nebuloze izabranih :d
Evo ja kao hejter vas fanova zagrizenih kazem da je ip4s nesto sto bih rado kupio, malo mi smeta logo tj imidz koji su pojave kao vi iznegativisali :d ali sta sad, za moja shvatanja savrsen telefon, munjevito brz, odlican displej [mada mogao je bar do 3,7'' ali nema veze], odlicna kamera, nove funkcije, solidan os i kvalitetan telefon.

Normalno je da je smrt SJ povecala prodaju, jer je covek ikona kompanije i svetac za fanove. Daj kao ne znate kako smrt moze da proslavi nekoga, poveca prodaju proizvoda itd. Sta se desilo kada je Ejmi overila ? Rekordna prodaja albuma i svega ostalog a ko je to kupovao ? Pa i fanovi ali i hipsteri, sad svi odjednom vole Ejmi, svi znaju sve njene pesme, ma najbolja pevacica ikada :d
Pa onda ceo fb place za luisom, svi kace njegove pesme i ostali primeri ljudske gluposti.

I jos me kovac itd proglasise da zloupotrebljavam smrt SJ. Za mene je on covek kao i svaki drugi, pre svega, pa tek onda genije i verovatno najbolji ceo koji je shvatio da ljudska glupost nema granice i da sve to moze da se preokrene u korist.

Ovim ne kazem da ste vi neki mentoli jer imate Apple proizvod, ne to je ono sto neki od vas vide i cuju non-stop, valjda je to neki unutrasnji nemir, ja tu nista ne mogu da uticem. Za mene su mentoli kinezi koji kampuju i prodaju bubrege zbog apple proizvoda.

A to zasto novi iphone ima ''s'' oznaku.. pa mozda je i slucajnost, vidimo svuda neke ass tripove, kos Samsunga, HTC-a itd itd.

Ali zar mislite da mozda i nije odavanje pocasti jednom geniju? Tim lekara kao i sam SJ su verovatno znali kakva je situacija, nazalost, neke stvari ni bogatstvo ne moze da spreci.

Ali ja to ne vidim kao nista lose, cak mi je i pozitivno ako je tako, sa ip4 i ipad-om Apple je postigao neverovatan uspeh, pa neka i ovaj osvezeni model ima oznaku s kao simbol coveka bez koga bi tesko ovo postigli.

Ali da mi kazes da smrt i ta oznaka zajedno nisu uticali na vecu prodaju.. sta da ti kazem, kad ionako svet gledamo drugim ocima.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno