Jer to ovo "5 Periodični izveštaj"?Dnevni izvestaj,pa onda probaj.
3- NuliranjeJer to ovo "5 Periodični izveštaj"?
(Ne snalazim se na kasi jer sve radim softverski preko HTTP kreatora)
Za svaki promet na veliko dovoljno je da izdaš fakturu (u konkretnom slučaju *dvojezičnu) i potpišeš je kvalifikovanim elektronskim potpisom iz lične karte u Adobe Reader-u ili još lakše, upotrebom elektronskog potpisa u klaudu na eUpravi uz ConsentID. Na ePorezi, prva stavka ESF i tu ulaziš na servise za elektronsku fiskalizaciju gde poručuješ bezbednosni element, koga ubacuješ u čitač i sa njim izdaješ fiskalne, a koji ti je potreban samo za evidentiranje pazara i bezgotovinskih uplata na račun preduzetnika od strane fizičkih lica po osnovu pruženih usluga, odnosno prometa robe. Pošto si paušalac, koristiš oznaku A - nije u pdv-u.Trebalo bi da zatrazim bezbednosni element (valjda?) na ePorezi, ali tamo ne vidim opciju za tako nesta.
Nisam siguran da sam razumeo. Inostrani klijent zeli da plati kao fizicko lice, sa svog privatnog PP, na moj preduzetnicki racun povezan sa biznis PP nalogom. Ako sam dobro shvatio u tom slucaju, ja nekome kao fizickom licu u inostranstvu moram da izdam fiskalni racun.
Pa sada opet ponavljam pitanje, kako najlakse to da uradim u skladu sa pretpostavkama iz prethodne poruke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari