Skeniraj QR i odštampaj fiskalni sa žurnala. Ako imaš poteškoća sa skeniranjem, unesi podatke ovdeImam skeniran račun, poslao im, ali traže original. Sad ostaje da klinika prihvati da izda kopiju. Da li je neko tražio kopiju i da li je uspeo?
Original ostaje tebi. Ne daj ga nikom.Imam skeniran račun, poslao im, ali traže original. Sad ostaje da klinika prihvati da izda kopiju. Da li je neko tražio kopiju i da li je uspeo?
Уколико опције провере рачуна путем QR кода или УРЛ адресе нису доступне, купац и даље може да провери рачун тако што ће на званичној страници Пореске управе (https://suf.purs.gov.rs/verify/) унети ПФР број рачуна, Бројач рачуна, укупан износ рачуна и ПФР време. Након тога, потребно је унети Captcha код и кликнути Пошаљи.
Moraš. Možeš samo da uzmeš neki opseg koliko je ukupno izdatih (prodaja, avans, refundacija) / (kroz) promet prodaja (PP).Da, znači moram da imam i podatak "Brojač računa"![]()
Kako sam i pretpostavio, račun koji sam preuzeo sa portala poreske uprave su okarakterisali kao kopiju, pa mi traže original. Verujem da je ovo kršenje nekog zakona, zna li neko na šta mogu da se pozovem?
Ako uopste imaju pecat, Klinika moze da refundira tvoj racun pa da ga ponovo izda.Samo krotko. Traži od klinike da ti izda kopiju i udari pečat na izdatu kopiju.
Ja bih bar tako uradio.
Ako imaju sa tim problem i dalje, neka to reše sa klinikom.
U tom slučaju na računu neće biti odgovarajući datum. To bi moglo da napravi problem sa osiguranjem, jer koliko sam razumeo, predmet je već predat.Ako uopste imaju pecat, Klinika moze da refundira tvoj racun pa da ga ponovo izda.
Ima li u međuvremenu neko iskustvo s ovim uređajem u modu fiskalnog štampača?Na strani https://www.purs.gov.rs/eFiskalizacija/registar-odobrenih-elemenata-efu.html?position=13 vidim da je Geneko SuperCashPlus akreditovan.
Zanima me feedback od korisnika ovih kasa u modu fiskalnog štampača, gde se račun kuca u starom softveru koji ne mora biti akreditovan.
Da bih isto uporedio sa sličnim režimom rada kod IntRaster kasa preko UnionHTTPkreatora. Takođe ako neko zna još neke kase koje nude ovu mogućnost neka podeli info i utiske![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari