Iamm NTR 81,82,83 и Magic Box HDR 1000 D су индентични производи,новатрон је произвођач.Фирмвер за ове уређаје је такође исти па пратите и руски сајт,са руским фирмвером можете бирати који титл да пустите али такође постоји проблем са словом ћ пошто су руси ти који су приказ тог слова зезнули а сви од њих копирају фирмвер па га дорађују,барем овај последњи.
http://www.g-mini.ru/support/downloads ,овде можете скидати руске фирмвере.
Da li puca uvek ili samo nekad? Da li postoji odredjeno pravilo posle koliko megabajta pukne? Koji NTR imas?
Izvini sto malo smaram ali poenta je da imam dobar opis problema kako bi se resio.
Ne vidis ga iz HOME menija ali kada pregledavas iz "fajl menadzera" onda se vide svi fajlovi naravno sa malim znakom pitanja za fajlove koji nisu multimedija.... ,)Pozdrav svima,
Skoro sam kupio NTR83. Procitao sam skoro sve sto je napisano o ovom uredjaju na forumu i video sam da je neko postavio pitanje, koje cu i ja sada da postavim,jer nisam video da je niko odgovorio. Ono sto mene zanima su prevodi za filmove, kako divx tako i za HD.
Verujem da vecina vas radi isto kao i ja. Film sa prevodom ili prevodima, zavisi ako nadjem vise njih (cisto da budem siguran da je neki dobar), ubacim u isti folder koje se zove kao film. Ako je neko vec nazvao fajl prevoda isto kao i fajl sa filmom tako ostane, mada u vecem broju to nije slucaj. Ime fajla filma se razlikuje od imena fajla prevoda. Kada preko interfejsa uredjaja udjem u folder sa nekim filmom prevod(e) uopste nevidim!!! On ih uopste ne prikazuje. Bilo da se zovu isto kao i fajl sa filmom ili ne. Zasto? Pre nego sto sam procitao ovaj forum zakljucio sam da ime fajla prevoda mora biti IDENTICNO sa imenom fajla filma da bi ga uredja pustio. Ja nisam preterano zahtevan korisnik, ali smatram da je ovo glupo. Kako u ovom slucaju da za isti film imam i ENG i SRB prevod? Verzija softvera koja je u mom uredjaju je 59 (ako se nevaram).
HVALA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari