Ljudi proverite koja vam je brzina rutera !!!
Ako imate stariji ADSL telekomov ruter njegova mreza je 10Mbps i moze vam progurati samo divx film. Ako vam je ruter 100Mbps onda bi trebalo da gura i najvece filmove.
Evo mog primera sa 10Mbps, Divx radi najnormalnije. HD 720p serija gura je nekoliko minuta i onda pocne da zastajkuje.
Sa 100Mbps sve vuce kao ludo, a jedini slucaj kada sam video da ovaj uredjaj koci jeste kada sam pustio BBC Planet Earth 1080p ( cinimi se da je snimak bio nesto preko 20Mbps ) i kada dolazi scena u prvoj epizodi kada leti ogromno jato ptica jedino tada je zastajkivao
Uredjaj je fenomenalan i jedino sta mu fali to je podrska za interaktivne sadrzaje tipa YOUTUBE, ili neki LIVE STREAM, sto njegova konkurencija uveliko ima.
@stefadjov
updejt se obavlja rucno, objasnjenje kako ide proces updatea imas ovde na forumu, a i na iamm sajtu
Moze skidati torrente sa neta
Cimi se da su ljudi pricali da su stavljali i 1TB i da je radio ok. Licno ja imam 160GB i radi OK
Otvara gotovo sve formate video fajlova, i ja nisam imao nikakvih problema po tom pitanju.
Snimanje je takodje pristojno, nije nesto prefektno, ali kao DVR rekorder je sasvim ok
Cinimi se da podrzava dongle usb bezicnu konekciju
Ja sam licno zadovoljan kvalitetom reprodukcije HD sadrzaja, kao i snimanjem. Valika mana je sto nema podrsku za Youtube i jos po koje internet opcije