Pa dev napravi aplikaciju, kojoj trebaju npr Google lokacije (koje spadaju pod Google servise) i ne napravi dobro nešto i aplikacija se ubaguje i to je to. Dolazi do curenja baterije.
Svašta dev traži kao permission, a ne napravi dobro... Da je sve tako idealno, ne bi morali da koristimo BBS. Google ne može svoje hebene mape da napravi da rade dobro, a i nešto od kako je došao 4.3 Google servisi su poludeli...
Ok, kupi SGS4 za 170 EUR na ugovor od 2 godineSta ste vi hteli, da kosta 50 dolara?
Dakle, sem gomile geekovanja niko nije naveo sta konkretno fali ovom telefonu. Citajuci testove, ja zakljucujem da je ovo sasvim korektan telefon srednje klase koji ce se prodavati kao mutav jer kosta svega 200$ i nudi super mogucnost izbora boja. Pun pogodak
Nama ne treba jos jedan SGS4, nama bas treba dobar Nexus-like telefon srednje klase da ponudi stock Android.
Dobro, mozda je cena malo jaca ali to ce brzo pasti. Sa druge strane, opravdana je jer imate mogucnost da kastomizujete svoj telefon do mile volje. I to kosta.
Dobro, mozda je cena malo jaca ali to ce brzo pasti. Sa druge strane, opravdana je jer imate mogucnost da kastomizujete svoj telefon do mile volje. I to kosta.
Ajde da je od aluminijuma ili stakla, nego je telefon od plastike, pa tolika cena nikako ne može da bude opravdana. Uz to je i dosta deblji od konkurencije. Stavi GS4, One, Nexus 4 ili Xperiju Z u neku od mali milion obloga koje postoje za njih dobićeš telefon iste debljine (možda čak i manje) sa mnogo boljim hardverom za isti novac (XZ i N4 su čak i jeftiniji), a biće šaren kako i koliko ti želiš.
Ako smatras da su aluminijum i staklo znak da je nesto rpemum kvaliteta, molim te napusti ovu temu sa tim zabludama.
Tišina, ne fanbojiši, odrasli razgovaraju sada. Uzgred, reč "mape" je zvanično zabranjena za upotrebu među fanbojima, toliko ti je valjda poznato.
:smash:
Dok GSMA ne izda review, ne interesuje me nista. Imaju najsveobuhvatnija istrazivanja, i pritom se numericki rezultati mogu uporediti sa ostalim telefonima.
Posebno kad je baterija u pitanju.
Inace Michael Fisher sa PocketNow-a mi je potvrdio da se ne dobijaju slusalice u kutiji.
Pa ti nisi imao izvor, ja sam imao, da utvrdimo to![]()
Ko zna nekoga u Motoroli, evo prilike da uzme telefon 200$ povoljnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari