Šta je novo?

Nova Motorola - "X phone"

Da, to si pre S2 sve imao na Wildfire-u... :p

Pre njega Tattoo :D Pa kako napreduje tehnologija i sve, a ja imam veca potrazivanja. Eto tebi je kamera na One dobra, jer tebi nije bitna kamera, a meni je sacuvaj Boze. Svako vrednuje nesto drugo ;)

Nema to veze sa mnom, nego u svetlu tvoje izjave - kamera na WF ti nije mogla biti dobra, ali ni 2002e... :p

Djilke kupis fotoaparat i imas dobru kameru za sva vremena. Ko voli kameru i slikanje sigurno nije spao na kameru od telefona :d

Nema to veze sa mnom, nego u svetlu tvoje izjave - kamera na WF ti nije mogla biti dobra, ali ni 2002e... :p

Znas kako... Do pre S2 nisam vrednovao kameru, posle S2, mnogo vrednujem to da ne moram da nosim digitalac :)

Ovo je ta epska baterija :)

Sharing a Tweet by @MKBHD - @MKBHD Off the charger early this morning! I am determined to kill the Moto X battery in one day haha. Last night: http://t.co/EBzUQvq8xq

@Pocketnow Sorry Google, I think the Moto X will flop http://t.co/ujUMSpeMsY

toliko o bateriji .. u rangu n4tvorke.. :) sve vise mislim da ovaj mob mora da kosta i ispod 300e.. :)

Toliko o mom planiranju nabavke ovog telefona. . .
Epic fail sto bi rekli:)

Ti se ne racunas :)

Ovo je ta epska baterija :)

Sharing a Tweet by @MKBHD - @MKBHD Off the charger early this morning! I am determined to kill the Moto X battery in one day haha. Last night: http://t.co/EBzUQvq8xq

@Pocketnow Sorry Google, I think the Moto X will flop http://t.co/ujUMSpeMsY

Стварно смешно. Толико сам и ја извлачио на 4.1.x на свом gnex.
Чини ми се да од када је постао популаран, мало више навлачи за Google. Видео сам данас на g+ да га је Vic Gundotra назвао најбољим review-erom на свету.

U odnosu na N4 ima Amoled ekran koji se pali i gasi sam od sebe, po potrebi. Ima sličan SoC ali optimizovan, iz delova od kojih svaki vrši svoju funkciju. To je sasvim dovoljno da omogući dužu uobičajenu upotrebu telefona..

Da čujem obrazlozenje pošto je u rangu sa N4, možda čak i slabije pošto vidim u N4 temi da hvale bateriju posle 4.3 update-a.

Znao sam da ne može čuda da napravi, jer 100 maha više nego N4 apsolutno ništa ne znače...

Kapacitet baterije je isti ali sam mislio da ce motorola uraditi nesto po pitanju softverske optimizacije,izgleda nista od toga. . .

A i ono allways listening sra.nje mora da srche batetiju. On konstantno mora da procesira zvuk i da prepozna obracanje telefonu, ako ja to dobro kapiram...

A i ono allways listening sra.nje mora da srche batetiju. On konstantno mora da procesira zvuk i da prepozna obracanje telefonu, ako ja to dobro kapiram...

Da... Epic fail.
Ako motorola uspe da proda ovo u Americi a hoce, samo ce se jasno videti koliko glupih ljudi ima. Nadam se da nece uspeti pa da probadnu malo kao htc....
A zalosno je kako ljudi biraju telefone...
Jel vi mislite da oni gledajukoji je SoC unutra, koliko RAM-a ima i slicno. Kameru ocenjuju na osnovu broja megapixela, a npr. nece da uzmu huawei zato sto samsung ima lepsi ui. I da, bitno je da li ima jabuku ili koju verziju Androida imaju.

Always listening se processira od strane posebnog lowpowered modula koji je ubacen u S4Pro, brojke koje je Motorla dala oko batery life-a [24hrs] ukljucuju aktivan listening mod.

Јесте успех то што батерија траје 4h screen on time, са обзиром да телефону стално раде та 2 језгра и сензори, а и екран ради готово непрекидно.
По цени nexus4 овај телефон би био одличан и мислим да им је то једина грешка.

@joenrv: Fail. RT @androids #motox eats up 26% (nearly 9-hrs) of battery life overnight w/o any usage http://t.co/iYZQnOma5f

Pa jednostavno sistem i aplikacije se ne slažu dobro :)

Не, мислим да је то био изолован случај. Верујем да би до сада било милион таквих вести пошто је то огроман проблем.

Не, мислим да је то био изолован случај. Верујем да би до сада било милион таквих вести пошто је то огроман проблем.

Nisam ja ni rekao da nije izolovan. Zahvaljujući KVALITETNIM android aplikacijama imaš stalne probleme sa android telefonima. Bio on na 1.6 verziji ili na 4.3, bio on single core na 600 mhz ili octa na 2.0 GHz... Zato iOS nema ovakvih gluposti...

Džabe android što napreduje kad devovi koji prave aplikacije su loši...

Ne kontam sta govoris? Kakve veze ima gugl servis sa developerima?

Pa dev napravi aplikaciju, kojoj trebaju npr Google lokacije (koje spadaju pod Google servise) i ne napravi dobro nešto i aplikacija se ubaguje i to je to. Dolazi do curenja baterije.

Svašta dev traži kao permission, a ne napravi dobro... Da je sve tako idealno, ne bi morali da koristimo BBS. Google ne može svoje hebene mape da napravi da rade dobro, a i nešto od kako je došao 4.3 Google servisi su poludeli...

Dakle, sem gomile geekovanja niko nije naveo sta konkretno fali ovom telefonu. Citajuci testove, ja zakljucujem da je ovo sasvim korektan telefon srednje klase koji ce se prodavati kao mutav jer kosta svega 200$ i nudi super mogucnost izbora boja. Pun pogodak :)
Nama ne treba jos jedan SGS4, nama bas treba dobar Nexus-like telefon srednje klase da ponudi stock Android.

Jeste 200$ ali uz ugovor...

Nazad
Vrh Dno