Laki.
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.10.2012
- Poena
- 66
Možda mu pomaže onaj language procesor kad je idle, ćutiš i bolji ti skor![]()
Hahahahaah^
E stvarno, ne razumem zasto drzite temu aktivnom ako ce telefon biti samo u Americi.
Možda mu pomaže onaj language procesor kad je idle, ćutiš i bolji ti skor![]()
Hahahahaah^
E stvarno, ne razumem zasto drzite temu aktivnom ako ce telefon biti samo u Americi.
Nisam siguran da sam najbolje shvatio
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti/motorola_ceo_ne_brinite_jeftiniji_moto_x_je_u_izradi
^^Onda nisi geek![]()
Nema prodaje u Evropi znaci nista od tih 400e... Ko je lud da kupi u USA za 625$ i proda tebi za 400e
Evo ja cu za 650e ko hoce da naruci i boje i sve da donesem32GB naravno.
Ljudi kao mi, mislim benchmark community nece ovo kupiti, zato sto mi zelimo najbolje sve da ima. Kao sto je i rekao u videu. Zelimo za te pare specifikacije. Obicni ljudi vise gledaju koliko ima raznih feature-a telefon. Ovo ce proci kod Average Joe-a koji ce kad budu videli da mogu da menjaju boje telefona i sve samo reci: "Shut up and take my money!"
Nisi baš i neki geek kad i dalje vučeš taj telefon, a pričaš o benchmark rezultatima i najboljim specifikacijama.
Pošteno, ali poenta je u tome da ističeš da biti geek znači da želiš telefon koji ima sve najbolje specifikacije, a to nema veze sa životom. Ti si implicirao da nisam geek jer mi se sviđa ovaj telefon a nema najbolje specifikacije, a to mi je smešno![]()
Djilkosh, bez uvrede ali u poslednje vreme si baš postao zadrt po pitanju specifikacija telefona, ništa ti nije po meri![]()
Djilkosh, bez uvrede ali u poslednje vreme si baš postao zadrt po pitanju specifikacija telefona, ništa ti nije po meriMoja poenta je zapravo bila ne to da to nemaš high end telefon zato što nemaš para da ga kupiš, nego mi tvoji komentari deluju nekako "sa visine" a nisi baš imao puno iskustva sa takvim telefonima. Čak i ja koji mogu da kažem da sam isprobao sve i svašta nemam takav stav, da mi je svaki novi telefon koji nije jači od S4 smejurija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari