Šta je novo?

Nova Motorola - "X phone"

Hahahahaah^
E stvarno, ne razumem zasto drzite temu aktivnom ako ce telefon biti samo u Americi.

move+along+people.gif

kačio sam već original... http://forum.benchmark.rs/showthrea...X-phone-quot&p=3370660&viewfull=1#post3370660
cenim da neće imati veze sa ovim modelom osim imena. a s obzirom da i ovaj sam po sebi nije ništa posebno...

Poslednja izmena:
Ja se odjavljujem :d
:wave:

Ma dok ne bude neku full review nista necemo znati.. Opet se vracamo na pricu o ceni,za 350e bi ovo bio odlican mob,cak je meni lepsi od svih flegsipova trenutno na trzistu :)

Dobar video.
http://youtu.be/3ZX8graseUQ

Kaže da ne može da ubije bateriju nikako u jednom danu.

Ljudi kao mi, mislim benchmark community nece ovo kupiti, zato sto mi zelimo najbolje sve da ima. Kao sto je i rekao u videu. Zelimo za te pare specifikacije. Obicni ljudi vise gledaju koliko ima raznih feature-a telefon. Ovo ce proci kod Average Joe-a koji ce kad budu videli da mogu da menjaju boje telefona i sve samo reci: "Shut up and take my money!"

Opet baterija... Ima 100 maha vise od N4 (isto 720p, 4.7 ekran), a kao traje toliko dugo? Nemoguce. Mada odavno sam subsribe-ovan na njegov kanal, ne znam sta bih rekao. Uvek je realan.

Poslednja izmena:
U odnosu na N4 ima Amoled ekran koji se pali i gasi sam od sebe, po potrebi. Ima sličan SoC ali optimizovan, iz delova od kojih svaki vrši svoju funkciju. To je sasvim dovoljno da omogući dužu uobičajenu upotrebu telefona. Čisto sumnjam da duže traje baterija ako igraš igrice ili gledaš film na telefonu svo vreme, ali za uobičajene stvari sigurno traje duže jer se telefon retko pali u fulu.

Meni se telefon jako svidja i za neku pristojnu cenu bi ga odma uzeo. Sada koji je cpu i gpu me ne tangira, nije da je onaj iz nokie n97 u njemu.

Motorola је рекла да су направили пуно софтверских оптимизација и да то доста утиче на батерију. Али вероватно утиче и на спор update :)

Hej ja sam geek i da mogu razmotrio bih kupovinu ovog modela jer mi se dopada, da li vas to plaši? :D

Ja cekam jos koji review sem crnje koji je dosta objektivan da vidim trajanje baterije.Ako je kako se prica cekacu da ga dovuku iz ameriku pa da pazarim:)

^^Onda nisi geek :D

^^Onda nisi geek :D

Искрено, за 400е, 32gb, да бирам своју боју и без глупих апликација провајдера, купио бих га и ја. Од тога наравно нема ништа, мада треба сачекати Google edition овог телефона.

Nema prodaje u Evropi znaci nista od tih 400e... Ko je lud da kupi u USA za 625$ i proda tebi za 400e :D

Evo ja cu za 650e ko hoce da naruci i boje i sve da donesem :) 32GB naravno.

Nema prodaje u Evropi znaci nista od tih 400e... Ko je lud da kupi u USA za 625$ i proda tebi za 400e :D

Evo ja cu za 650e ko hoce da naruci i boje i sve da donesem :) 32GB naravno.

Хаха, супер ти је идеја :)

Ја искрено мислим да ће се ова функција always on наћи по дифолту на андроиду 5.0.

Ljudi kao mi, mislim benchmark community nece ovo kupiti, zato sto mi zelimo najbolje sve da ima. Kao sto je i rekao u videu. Zelimo za te pare specifikacije. Obicni ljudi vise gledaju koliko ima raznih feature-a telefon. Ovo ce proci kod Average Joe-a koji ce kad budu videli da mogu da menjaju boje telefona i sve samo reci: "Shut up and take my money!"

Kao sto je neko napisao skoro, gde spada iP5 po toj logici specifikacija? A i ti si hteo da predjes na njega, kako ces kad je tako slab :d

To je samo u trenucima kad me nervira moj S2 :D

Nisi baš i neki geek kad i dalje vučeš taj telefon, a pričaš o benchmark rezultatima i najboljim specifikacijama.

Poslednja izmena:
koju memoriju ima.. ddr2 ili ddr3 ? nisam do detalja citao specifikacije kada znam da ga necu docekati u srbiji po razumnoj ceni :)

Nisi baš i neki geek kad i dalje vučeš taj telefon, a pričaš o benchmark rezultatima i najboljim specifikacijama.

Pa ceka se kraj ugovora, pa se onda opet uzima flagship telefon za 2 godine. A sta znaci to onda, ako nemas para da imas na svakih mesec dana najbolji telefon, onda nisi geek, jer nemas para? Ti da ne radis za Bench i da nemas dodira sa high end telefonima i ja bi ti dao isti takav odgovor kao i ti meni sto si dao.

Pošteno, ali poenta je u tome da ističeš da biti geek znači da želiš telefon koji ima sve najbolje specifikacije, a to nema veze sa životom. Ti si implicirao da nisam geek jer mi se sviđa ovaj telefon a nema najbolje specifikacije, a to mi je smešno :)

Djilkosh, bez uvrede ali u poslednje vreme si baš postao zadrt po pitanju specifikacija telefona, ništa ti nije po meri :) Moja poenta je zapravo bila ne to da to nemaš high end telefon zato što nemaš para da ga kupiš, nego mi tvoji komentari deluju nekako "sa visine" a nisi baš imao puno iskustva sa takvim telefonima. Čak i ja koji mogu da kažem da sam isprobao sve i svašta nemam takav stav, da mi je svaki novi telefon koji nije jači od S4 smejurija.

Pošteno, ali poenta je u tome da ističeš da biti geek znači da želiš telefon koji ima sve najbolje specifikacije, a to nema veze sa životom. Ti si implicirao da nisam geek jer mi se sviđa ovaj telefon a nema najbolje specifikacije, a to mi je smešno :)

Neka neka, it's ok. A smajli na kraju tamo gore nisi video :)

Govorio sam malo i recima MKBHD kako je on rekao, a i ja se delom slozio. Naravno da to nije bukvalno tako.

Djilkosh, bez uvrede ali u poslednje vreme si baš postao zadrt po pitanju specifikacija telefona, ništa ti nije po meri :)

Znas kako, svako ima nesto sto ceni, a ja najvise kod telefona cenim ekran, bateriju i kameru. Te tri stvari moram da imam i to je to. Ruzan meni telefon ne postoji. Sem one Kyocera ili kako se vec zove i tako nekih telefona. Svi touch telefoni su na slican fazon tako da nemam tu neke velike zamerke. Ma kako nemam, onaj LG G2, dugmici na back cover-u su na idi.otskom mestu :D iako mi je prednji deo nesto najlepse sto sam video.

Poslednja izmena:
Djilkosh, bez uvrede ali u poslednje vreme si baš postao zadrt po pitanju specifikacija telefona, ništa ti nije po meri :) Moja poenta je zapravo bila ne to da to nemaš high end telefon zato što nemaš para da ga kupiš, nego mi tvoji komentari deluju nekako "sa visine" a nisi baš imao puno iskustva sa takvim telefonima. Čak i ja koji mogu da kažem da sam isprobao sve i svašta nemam takav stav, da mi je svaki novi telefon koji nije jači od S4 smejurija.

Svaka ti je na mestu :)

Nazad
Vrh Dno