Šta je novo?

Nova Motorola - "X phone"

Ja sam izveo test. Par drugarica sam uhvatio i pitao za Moto X, a pitao sam i par drugara (koji ne prate tehnologiju, nego kupuju po preporuci od nekog ko zna (citaj mene :D) )

100% njih bi pre kupilo ovaj telefon nego bilo koji drugi telefon. Jednostavno mozes da napravis unique izgled koji niko nema, svoj potpis da stavis na telefon nazad, svoj bootanimation. To je Motorola i ciljala, a zato ce se i prodavati kao alva u Americi gde ima gomile ljudi koji ne znaju nista i gledaju samo izgled.

Mislim da ce ovo da poljulja polje hardware-a, a to mi se ne svidja.

Ovo nije merodavno uopste.
Ne znam kako bi neko kupio telefon za koji ne zna tacnu cenu, nije ga probao, testirao... samo na osnovu slika? I boja?... u 2013-oj? Cisto sumnjam.

Ja kazem vreme ce da kaze sve. Ali ja ne vidim nista novo sto se ovog telefona tice. Nista unikatno i potpuno novo.

Nokia je ovo radila pre 100 godina i neke druge kompanije takodje i nije se pokazalo kao sjajno resenje.

Nije merodavno, ali to je dokaz da:

- Kod hightech bench freakova nece proci ovaj telefon
- Kod svih ostalih hoce

Slažem se da je Anti-Apple kampanja. To je i moje razmišljanje.
"Zašto imati isto, kada se možete razlikovati?"

Videćemo kako će im to proći. Mada bih i ja lično pre koristio Motorola X, nego iPhone 5. Ali to je već stvar ličnog izbora i nema veze sa temom.

Poslednja izmena:
Ja sam izveo test. Par drugarica sam uhvatio i pitao za Moto X, a pitao sam i par drugara (koji ne prate tehnologiju, nego kupuju po preporuci od nekog ko zna (citaj mene :D) )

100% njih bi pre kupilo ovaj telefon nego bilo koji drugi telefon.

Nisam bas siguran da je tako. Izvedi isti test, i stavi jedan pored drugog Moto X i GS4, pa pitaj koji bi uzeli za isti novac. Vise 90% ljudi kod nas ce reci GS4, i da nemaju pojma o hardveru, zato sto je Samsung rasturio sa marketingom, samo sto iz frizidera ne iskace.

Pa zar ova kostumizacija o kojoj pricate nije prvih par meseci ekskluzivno pravo at & t, sto ce reci da nece svi ljudi u americi moci da se igraju sa time. A da,odjednom kada motorola stane sa budzenjem hardvera onda je do vrh,a kada neko drugi to radi onda je to krs,ma galaxy je bolji itd itd.. Apsolutno je moto x naduvan telefon,pokusavaju da kopiraju jabuku..mislim da im nece uspeti,videcemo

Poslednja izmena:
Nisam bas siguran da je tako. Izvedi isti test, i stavi jedan pored drugog Moto X i GS4, pa pitaj koji bi uzeli za isti novac. Vise 90% ljudi kod nas ce reci GS4, i da nemaju pojma o hardveru, zato sto je Samsung rasturio sa marketingom, samo sto iz frizidera ne iskace.

Stavio sam HTC One pored zbog lepote. Kad su culi 4mpx kamera, otisao je u vecna lovista :)

Kida camuga, ovo je jedan od boljih revieowa telefona koje sam gledao.. Subscribed :)

Tek sad, auu, kasniš debelo Borise :)

Ako kamera nije loshija od N4, ovaj telefon kida! U suprotnom kiducka, jer slike bash izgledaju mlohavo :/

Pa rece covek na videu sa predhodne strane da je kamera tuga pregolema odnosno najslabija tacka telefona...e sad postoji sansa da se ispravi nekim od narednih updateova al da li ce to biti i kad pitaj boga!

Zbog videa sam to i rekao. Samo gledam iz svoje perspektive. Ne znam kakva je kamera na S4, One, ili Z, vec je meni N4 standard ispod kog ne bih ishao. Ova tri sigurno imaju bolju kameru i u odnosu na njih je poredio kametu MotoXa.

I breeeee...preterase...

Hm. Da si ovo rekao naglas u blizini svog novog motoX ne znam da li bi se zacudio kada bi ti na email pocele da stizu reklame sa linkovima ka google play movies & tv za filmove tipa "brother where art thou", "brothers in arms"... ako se razumemo. bitan je hype jer hype su $$$ a sa $$$ mozes danas sta oces.. vidi isto na temu 33 bits of entropy, koliko je tek malo potrebno da bi se identifikovao svako od 7 milijardi... Because there are around 7 billion humans on the planet, the identity of a random, unknown person contains just under 33 bits of entropy (two to the power of 33 is 8 billion). I sta Gugl tu trazi....

No, cekao sam do skoro da nadjem dostojnu zamenu za mb860 (atrix) poslednja prava motorola, koju su zakucali fabricki i bootloader i poslednji OTA 2.3.7, srecom pa je tu bio cyanogenmod... no dusu je ispustila rip a i vreme je pregazilo, cekao se moto x. ali bice... pass. moto, fala no more. a pre mb860 takodje moto 780 tako da... e, da uzeh sony zr weeee - fotka pod vodom i baca munje :)

za ovaj X.. par stvari.. kako to misle samo 16Gb, nema SD slot a zivis u google cloudu? znaci, tacna sine. izvol'te, ocete malo da vas slusamo vi samo izaberite sareno pakovanje i sve sto nam treba je da izvinete, broj vase kreditne kartice hew-hew

drugo, koliko ono bese low_power mikrofona koji stalno slusaju? tri?? creepy! objasnjava ono sa pocetka poruke.. u specifikaciji Moto X8 system, (SoC+NLP Processor+Contextual Processor) wow Touchless Control, yeah right.

Dobro neko to sve voli, mislim i hype i da ga shishaju.
motorola je bila cool, google isto sve do momenta kada je larry page preuzeo kapitensku CEO traku od schmita.. i sad pravi novu apple imperiju svojih vernih sarenih potrosaca. a vec ima i motorolu i android.. i gmail i google+ i gmaps... previse IMHO

E a jeste li znali kako dobro radi GLONASS (Глобальная навигационная спутниковая система) na ovom soniju :D totalni offtopic

Pazi se ti vode i drzi podalje tvog Sony-a, ako hoces da ti traje telefon :)

Hm. Da si ovo rekao naglas u blizini svog novog motoX ne znam da li bi se zacudio kada bi ti na email pocele da stizu reklame sa linkovima ka google play movies & tv za filmove tipa "brother where art thou", "brothers in arms"... ako se razumemo. bitan je hype jer hype su $$$ a sa $$$ mozes danas sta oces.. vidi isto na temu 33 bits of entropy, koliko je tek malo potrebno da bi se identifikovao svako od 7 milijardi... Because there are around 7 billion humans on the planet, the identity of a random, unknown person contains just under 33 bits of entropy (two to the power of 33 is 8 billion). I sta Gugl tu trazi....

No, cekao sam do skoro da nadjem dostojnu zamenu za mb860 (atrix) poslednja prava motorola, koju su zakucali fabricki i bootloader i poslednji OTA 2.3.7, srecom pa je tu bio cyanogenmod... no dusu je ispustila rip a i vreme je pregazilo, cekao se moto x. ali bice... pass. moto, fala no more. a pre mb860 takodje moto 780 tako da... e, da uzeh sony zr weeee - fotka pod vodom i baca munje :)

za ovaj X.. par stvari.. kako to misle samo 16Gb, nema SD slot a zivis u google cloudu? znaci, tacna sine. izvol'te, ocete malo da vas slusamo vi samo izaberite sareno pakovanje i sve sto nam treba je da izvinete, broj vase kreditne kartice hew-hew

drugo, koliko ono bese low_power mikrofona koji stalno slusaju? tri?? creepy! objasnjava ono sa pocetka poruke.. u specifikaciji Moto X8 system, (SoC+NLP Processor+Contextual Processor) wow Touchless Control, yeah right.

Dobro neko to sve voli, mislim i hype i da ga shishaju.
motorola je bila cool, google isto sve do momenta kada je larry page preuzeo kapitensku CEO traku od schmita.. i sad pravi novu apple imperiju svojih vernih sarenih potrosaca. a vec ima i motorolu i android.. i gmail i google+ i gmaps... previse IMHO

E a jeste li znali kako dobro radi GLONASS (Глобальная навигационная спутниковая система) na ovom soniju :D totalni offtopic

sorry za off, ali gde si uzeo ZRa?

Dobro pitanje. Od ovih novih Mini-a, ZR mu dodje Mini za Xperia Z model - ZR je najbolji, iako nije bas mnogo Mini...

You’re not a store. You’re buying this phone for yourself or to give as a gift. We can’t let you resell it, and we take that very seriously.

???

Ne razumem... Sta kao ako kupis telefon, ne mozes da ga prodas?

Pa mozda to pise jer je personalizovan.. Tipa ima tvoj natpis iza ,prepoznaje samo tvoj glas kada pricas sa njim itd

So what? Napisem- custom-izujem tipa nesto --) Strong Forewer i ne mogu to da prodam?! Svasta.
A i da napisem svoje ime i prezime ako kupcu ne smeta, zasto bi meni?

Pa mozda to pise jer je personalizovan.. Tipa ima tvoj natpis iza ,prepoznaje samo tvoj glas kada pricas sa njim itd

Jesi procitao dva posta iznad? Mozda nece ni moci da se gravira. Usled kao moguceg problema...

Znam.. Ali to je valjda dok ne srede sistem za graviranje :)

Nazad
Vrh Dno