Šta je novo?

Nova igra Rockstara - Red Dead Redemption

Idi bre najezio sam se od ove slike, nece mi biti svejedno sad kad padne mrak :D

wolf2.jpg

Kakav sjajan momenat.. ajd stavicu u spojler, mada nije nista strasno..

Kada dodjes u Mexico prvi put, pa krene ona pesma.. sunce zalazi, najsporije jahanje i totalno kuliranje dok traje odlicna muzika.. :) Obozavam ovakve momente u igrama..

Inace, zao mi je sto je sistem pucanja slican kao u GTA IV, definitivno su trebali konsultovati nekoga, Naughty Dog recimo, da im objasne kako se pravi napucavanje iz treceg lica na gamepadu.. Ovako sam prinudjen da stiskam L2 i zakljucavam nisan na protivnike..

Poslednja izmena:
Kakav sjajan momenat.. ajd stavicu u spojler, mada nije nista strasno..
Taj deo je dobar, ali ceo sredisnji deo je, makar po meni, najdosadniji deo igre.
Ima jos dobrih scena u igri, samo igraj :).

Inace, zao mi je sto je sistem pucanja slican kao u GTA IV, definitivno su trebali konsultovati nekoga, Naughty Dog recimo, da im objasne kako se pravi napucavanje iz treceg lica na gamepadu.. Ovako sam prinudjen da stiskam L2 i zakljucavam nisan na protivnike..
Nisi, ako ne stiskas dugme do kraja.
Svakako je napucavanje lose uradjeno, lik ponekad ume da se zalepi za pogresnu ivicu, a sto je najsmesnije, cesto se desi da protivnici uhvate zaklon na pogresnom mestu i okrenu ti ledja :).

Ne, znam da ne moram da stiskam L2 do kraja, mislio sam da sam prinudjen, ako hocu da ubijem nekog odnosno da ostanem ziv.. :)

Isplati li mi se uopste da pomazem random strancima :) Juce neka zena vristi "Pleeease Mister, help me!", dodjem tamo, a ono 10 papana muce jadnu zenu, nisam stigao ni prangiju da izvadim, na keca me ubili :) Jos uvek nisam primetio koristi od Fame i Honor nivoa, niti sam igrao ijedan mini-game..

Jedino sto znam je, ako napucas fame, imas beneficije u smislu da smes da maznjavas konje bez pardona ili da bounty hunteri malo oklevaju kada ti je ucenjena glava. Mozda ima jos neceg..

Jeftinija roba u radnjama kad si omrazen (desperado) il omiljen (hero). Takodje, i mlogo dobrog konja dobijas kao desperado :)

el je neko igrao veteran mode u MP-u kazu da tamo nema autoaima ?

RDR ima ubedljivo jedan od najboljih soundtrackova u igrama ove generacije :

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HkAvVqjbUG8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HkAvVqjbUG8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Sve sto je vise igram to mi se vise svidja .

Atmosfera te potpuno uvuce , nisam nikada osecao ovakvu povezanost sa nekim svetom u video igrama .

Igram je vec nekih 10-15 casova i nisam presao ni 15 % igre . Svet je ogroman i ima stvarno mnostvo sporednih aktivnosti .

Graficki je najbolje odradjena open - world igra do sada , po meni cak bolje izgleda ( i sa tehnicke i artisticke strane )i od Assassins Creed-a 2 .

Steta sto mnogi ovde koji imaju PS3 nisu ukazali sansu ovoj igri , iz ovog ili onog razloga .

Od MP-a nisam iskreno mnogo ocekivao , ali sam stvarno prijatno iznenadjen . Proveo sam u free roam-u vise vremena nego u mnogim punokrvnim MP igrama .

Jedina zamerka je na poneki bug ili glitch tu i tamo , nista sto se ne moze ispraviti sa par patcheva . . .

Poslednja izmena:
Jesi siguran u te podatke? :) Ja sam mislio da ja 'sporo' igram, imam nekih 10 sati igranja, i ja mislim da sam na nekih 29%, 30.. Ne koristim onaj brzi transport vec jasem do svake destinacije, cesto zastajem da pogledam nesto, upucavam zivuljke i ostalo.. :) Mini-games me stvarno ne privlace, to ni u GTA IV nisam igrao..

Jesi siguran u te podatke? :) Ja sam mislio da ja 'sporo' igram, imam nekih 10 sati igranja, i ja mislim da sam na nekih 29%, 30.. Ne koristim onaj brzi transport vec jasem do svake destinacije, cesto zastajem da pogledam nesto, upucavam zivuljke i ostalo.. :) Mini-games me stvarno ne privlace, to ni u GTA IV nisam igrao..

Siguran sam :)

Takodje svuda putujem bez brzog transporta . Makar par sati je otislo samo na lov , da ne nabrajam na ostale sporedne aktivnosti . :d

To mi je bila najveca boljka kod GTA 4 , nedostatak sporednih aktivnosti . Kada zavrsis sa glavnim misijama nemas nista da radis .U RDR-u iza svakog coska mozes naleteti neku mini igru ili random event .

Samo da kazem da sam odusevljen OST-om iz igre. I jos kao plus pisan je bas za igru. Rockstar Games svaka vam dala :banana:

OST je jos bolji dok ga cujes direktno u igri.. :)

Ali kraljevi su se setili i tumbleweed-a :) Neko drugi bi to zaboravio verovatno, ali tako potreban detalj.. :)

barb_weed.jpg

Mene je bas najvise smaralo sto cesto prebrzo stignemo na destinaciju i ne uspem da cujem razgovor u celosti :d

22. juna izlazi besplatni Mission Pack, koji sadrzi 6 Co-Op misije za 4 igraca, kao i nove Achievmentse,trofeje itd.

Da li bi neko lepo na jedan "non gambler friendly" način mogao da mi objasni način igranja i pravila Blackjacka, Liar's Dice-a i pokera, igrao bih ih rado, oni tutorijali su prebrzi i onda ništa ne kapiram šta treba da radim?

Ni ja nemam pojma :) Nesto mi objasnjava, ja kao ajde da probam, stisnem X i dobijem 25 $ :) To je bilo tokom one misije, ne u mini-igrama..

Inace, video sam nekog meksikanca kako se olaksava iza neke stene :D Bas se smorio covek, kao "ajde bezi covece, mogu li da dobijem malo privatnosti.." :d

Poslednja izmena:
Black jack i poker su ko standardni tako da mogu na netu da se nadju pravila a liar dice je nov za mene i sastoji se u pogadjanju koliko kockica ima odredjenog broja. Za svaki pogresan chalenge se oduzima po jedna kockica i ko ostane sa kockicama pobedjuje. Naravno, sto se vise kockica izgubi teze je pobediti jer je teze znati koliko kockica odredjenog broja ima. ***a, i nije neko objasnjenje al bolje ne umem :D

Nazad
Vrh Dno