timemaster89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.01.2009
- Poena
- 375
Mislim da je on sveštenik, a ne ćale 
Rockstar did it again!:Klanjanje
Mislis - uvalili nam igru na isti fazon i pokupili nerealno visoke ocene na vecini sajtova?
Zar se nismo skoro obojica slozili da GTA IV ipak jeste jedna od najboljih next-gen igara? Cemu sad takva prica?Video si na nekom drugom forumu, dobro ti zvucala recenica, pa kao ajde copy-paste na Bench?
![]()
Pa jeste jedna od najboljih, ali je i dalje losija od San Andreasa
Vezao sam se za onog prvog konja, a sad ne znam gde je... smrc
Kad smo kod konja, nervira me sto kad treba da uradim neku misiju, moram da ostavim konja nekad u nekoj nedodjiji, i posle ga nemaVezao sam se za onog prvog konja, a sad ne znam gde je... smrc
Pa jeste jedna od najboljih, ali je i dalje losija od San Andreasa.
U svakom slucaju ne zasluzuje 98 na metacriticu.
Ja polako igru privodim kraju.
Dobra je igra, ali tesko da bih joj dao vise od 8.5 da sam reviewer.
Naravno ovo se odnosi samo na SP, MP mi (vise) ne deluje zanimljivo.
Ih bre, shin, pa zar je moguce porediti San Andreas i GTA IV? U svakom smislu je u pitanju cuvena "generacijska"razlika na svim nivoima, cak i ako zanemarimo koji ti fazon vise lezi, gde je veca mapa itd, prosto, GTA 4 jede za dorucak sve prethodne. Ja nisam u GTA fazonu, prethodne nisam imao zivaca ni da gledam previse, ali cetvorku sam bas rado igrao.
Ne radi se samo o veličini mape. GTA San Andreas je više simulirao real life od GTA IV i generalno je kompleksnija igra. Nekome se to nije dopadalo dok onima koji to vole GTAIV predstavlja korak unazad uprkos kvalitetu glavne priče i poboljšanja na dosta polja.
To se nije desilo i zato neki od nas nismo baš skroz srećni kako je GTAIV ispao. Mene jako nerviraju takve stvari, kada igre iz istog serijala u svojim nastavcima izgube neke elemente koji su bili prisutni ranije (Elder Scrolls je dobar primer).
Meni je taj RPG element u San Andreasu bio totalno nebitan i bespotreban i drago mi je sto su ga izbacili iz cetvorke. Mislim da je i bez toga bilo dovoljno sadrzaja kojim si mogao da se igras. Ko kaze da ako to postoji u SA da mora odsad da bude u svakom sledecem nastavku.
Jesu dali oni bese nekoj igri 9, ili mozda slucajno 10?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari