Šta je novo?

Nova igra Rockstara - Red Dead Redemption

Jasnije mi je sigurno nego onaj brzi slide show od tutorijala :) Ništa, kroz praksu se najbolje uči, kada izgubim novce, onda ću znati šta i kako :)

Da, jedna primerka ide na dvoboje, mnogo je nedefinisan onakav sistem prepucavanja, ja sam kao skontao, ali u stvari nisam, fora je da se taguje neprijatelj kada je krstić beo?

Da, jedna primerka ide na dvoboje, mnogo je nedefinisan onakav sistem prepucavanja, ja sam kao skontao, ali u stvari nisam, fora je da se taguje neprijatelj kada je krstić beo?

Takodje, uopste mi nije jasno.. Par puta sam zaginuo, a kada sam uspeo, nije mi bilo jasno kako :)

Drzis desni stick nadole kako bi uhvatio pistolj a onda kad vikne draw potegnes navise ipritislen desni triger kad se nacilja cime se budzi plava skala. Kad se skala nabudzi onda se ispaljuje hitac. A ako se cilja ruka iz prve puca bez potrebe da se budzi skala do kraja. ***e, kako vi uopste igrate ovu igru :D

Drzis desni stick nadole kako bi uhvatio pistolj a onda kad vikne draw potegnes navise ipritislen desni triger kad se nacilja cime se budzi plava skala. Kad se skala nabudzi onda se ispaljuje hitac. A ako se cilja ruka iz prve puca bez potrebe da se budzi skala do kraja. ***e, kako vi uopste igrate ovu igru :D

Znaci u Ipritislenu je bila fora, vidim ja da gresim negde :D

Kada sam pročitao i skontao da je tu caka, odmah sam počeo da deljem po divljem zapadu :d

stigla i meni igra,nijje mi jasno u free reamu kako da resavam zadatke ili challenge ?i kad stisnem select i udjem u neki multipayer mod nema nikog ..a kad udjem u neki mod iz free roama ima nekog ?>i kako se kupuju oruzja .....?

A sto ne bi pogledao malo knjizicu koju dobijas uz igru?

Mozda tu mozes nesto da nadjes...

stigla i meni igra,nijje mi jasno u free reamu kako da resavam zadatke ili challenge ?i kad stisnem select i udjem u neki multipayer mod nema nikog ..a kad udjem u neki mod iz free roama ima nekog ?>i kako se kupuju oruzja .....?

Pa moras da platis za Multipayer, sta si ti mislio, dzabe?

Pa na PS3 i mislim, ne zove se dzabe Multipayer..

sta bre de da platim vise ?:D
a oruzja kak ose kupuju ?pise u knjizici backsmith el je on u singplayeru ili multiju ?

Lozac te namerno lozi posto si napisao Multipayer a ne Multiplayer!

Imas pre nego sto postavis post opciju "Pregled poruke", savetovao bih ti da je koristis...jer retko kada postavis nesto sto iko od nas razume! Tj razume se, ali covek mora prvo da desifruje... I bas zbog toga Lozac te lozi, jer nema zivaca vise da se trudi! :wall:

Rockstar: No Plans for PC Red Dead Redemption

PC gamers anxiously awaiting word from Rockstar Games on Red Dead Redemption should brace themselves: the developer said today that it is not working on a PC version of the Western shooter and it has no plans to bring Red Dead Redemption to PCs.

Answering questions on the Red Dead Redemption forum, Rockstar made its intentions clear: "As of now, there are no current plans to bring Red Dead Redemption to the PC platform. If that should change, we will let you know."

Response from one PC gamer on the forum indicates Rockstar's announcement was a big disappointment: "Well to borrow the phrase from you, 'I have no plans to purchase any Rockstar products on the PC platform any more. If that should change, I will let you know.'"

Poslednja izmena:
Sva sreca pa mi stize za par dana za ps3 a kapiram da bi na kompu seckalo nenormalno i sa bolesnim gaming masinama zbog neoptimizovanosti kao sto je GTA bio u pocetku.

Sva sreca pa mi stize za par dana za ps3 a kapiram da bi na kompu seckalo nenormalno i sa bolesnim gaming masinama zbog neoptimizovanosti kao sto je GTA bio u pocetku.

Pa naravno, GTA je bio ne igriv na PC-u, strasno!
Dobro dosao u klub konzolasa, napravi UK nalog pa se predstavi u temi za PSN imena. ,)

Pa naravno, GTA je bio ne igriv na PC-u, strasno!
Dobro dosao u klub konzolasa, napravi UK nalog pa se predstavi u temi za PSN imena. ,)

Eno me na sredini zadnje strane PSN usernames. Naloge sam napravio jos u Januaru ali sam zapalio sredinom meseca preko pa nisam igrao ps3 cetiri meseca, blejao je u kutiji i cekao me da se vratim. Sad sam mesec dana ovde i planiram da nadoknadim propusteno. Nisam nesto previse aktivan u ovoj sobi kao sto vidis.

Stiglo ,)
Tacno 7 dana od kako su poslali, alal im plajvaz.

Utisci kasnije heh.

Ja mislim da znam zbog cega.
Porucio sam bio igru u petak uvece oko 8, a oni salju do pola 6 po njihovom vremenu tako da me je uhvatio vikend pre nego sto su poslali.

Gledao sam ono pracenje posiljke preko ptt-a, 10og je stiglo na carinu, pazi ovo:

Kod:
10.06.2010 07:41:42	11003 IZMENIČNA POŠTA	Prispeće	 	 
10.06.2010 08:23:31	11003 IZMENIČNA POŠTA - 61200 CARINA GPC BEOGRAD	Otprema	 	 
11.06.2010 10:49:17	11200 GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD	Otprema	 	 
11.06.2010 16:46:31	11200 GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD	Otprema	 	 
11.06.2010 17:14:39	11200 GPC BEOGRAD - 11040 Beograd 33	Otprema	 	 
11.06.2010 17:22:57	11200 GPC BEOGRAD - 11030 Beograd 8	Otprema

Znaci 11og je stiglo u Postu na Banovom brdu ali vidi u koje vreme, opet petak :D
Blejalo je tamo preko vikenda dok mi postar nije ujutru zazvonio na vrata heh. Zavisi od toga kako ti se potrefi sa radnim danima i vikendom.

edit:

E da, ubacim cd odgledam pocetak igre sve lepo i taman krenem da udjem u onaj salon, kad cap nestade struja, smorio sam se. Reko u pm, gde bas sad. Evo jos nisam upalio, moracu opet da probam kasnije :d

Poslednja izmena:
:D
Najbolji deo na 3:07 do 3:42, kako se ispozdravlja sa svima :d

[YOUTUBE]DC0lKwttOj0[/YOUTUBE]

Imate besplatan RDR game pack na UK store, u pitanju je neka co-op misija ako sam dobro video. :wave:

Vrh Dno