Taj deo je dobar, ali ceo sredisnji deo je, makar po meni, najdosadniji deo igre.Kakav sjajan momenat.. ajd stavicu u spojler, mada nije nista strasno..
Nisi, ako ne stiskas dugme do kraja.Inace, zao mi je sto je sistem pucanja slican kao u GTA IV, definitivno su trebali konsultovati nekoga, Naughty Dog recimo, da im objasne kako se pravi napucavanje iz treceg lica na gamepadu.. Ovako sam prinudjen da stiskam L2 i zakljucavam nisan na protivnike..
Ne, znam da ne moram da stiskam L2 do kraja, mislio sam da sam prinudjen, ako hocu da ubijem nekog odnosno da ostanem ziv..![]()
Jesi siguran u te podatke?Ja sam mislio da ja 'sporo' igram, imam nekih 10 sati igranja, i ja mislim da sam na nekih 29%, 30.. Ne koristim onaj brzi transport vec jasem do svake destinacije, cesto zastajem da pogledam nesto, upucavam zivuljke i ostalo..
Mini-games me stvarno ne privlace, to ni u GTA IV nisam igrao..
Verujem, ali nisam toliki ljubitelj wild westaOST je jos bolji dok ga cujes direktno u igri..![]()
Mene je bas najvise smaralo sto cesto prebrzo stignemo na destinaciju i ne uspem da cujem razgovor u celosti :d
Koliko $$$?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari