Šta je novo?

Nova igra Rockstara - Red Dead Redemption

GameInformer joj dade 9.75
Reddead1.jpg

Reddead21.jpg

Aaahhh, trenutno imam neku Single Player blokadu, ne znam sta se desava, odnosno samo BC2 igram kad upalim konzolu, GOW 3 jos nisam presao. Ne znam kako da me to prodje dok ne izadje RDR... :(

Ni ja nista ne mogu da "prelazim" u poslednje vreme. Stoje pored mene i GoW 3 i Heavy Rain, a nisam ih jos presao... Cak sam i Uncharted 2 krajem godine odigrao u nekom losem fazonu, brzo i kao da moram, iako je fenomenalna igra i skroz moj fazon...valjda mi je takav period.

Kad sve to stoji sa strane, a izlazi jos dobrih igara koje ocekujem, nekako ne znam sta bi pre, a nemam puno vremena i na kraju ne bude nista. Sto je najgore, sve pratim intenzivno kao da igram igre po ceo dan :).

Moracu malo bolje da organizujem gaming, makar sto se tice ovih vrhunskih naslova.

Srecom ne prodajem nista od igara, pa mogu i kasnije da im se vratim...

Poslednja izmena:
Hah, znaci isto :) Mozda je samo do linearnih igara fora, nekako koliko god su epic i kvalitetne, kao da je pocelo da mi smeta to sto ja bukvalno aktiviram neke 'senzore' koje su oni isplanirali na nivou, a put je uzan tako da ne mogu da ih promasim... ako je iko razumeo na sta mislim :)
Ali buduci da ce RDR biti open world/GTA fazon, gde ne moras da pratis tu striktnu linearnu putanju, onda ce mi verovatno bolje lecji u ovom periodu..

Poslednja izmena:
Ja više ne mogu, to je sigurno :) Skinuo sam nekoliko western filmova da mi pomognu da preživim čekanje :D

Problem kod toga sa prelazenjem igara je sto smo se manje vise svi izlozili na MP igre i samo to igramo. Jer ono kad igras BC2 sa sluskom, slusas komentare o prasetini, sarmama, psovanje, to je vid bleje u virtuelnom svetu. Postacemo ko u filmu Surogati. :D
Ne znam kako ne mozete GoW3 da predjete, ja sam morao, mnogo bre mocno. U2 da ne pricam, oduvala me je igra!
Ovo ako bude dobar MP mora se uzeti orginal.
Taj gameinformer daje uvek bas jake ocene, 9,75 deluje malo nerealno, ali ko zna mozda gresim, mozda je igra stvarno objasnila.

Jel radi nekome Gametrailers trenutno, ovaj GTTV ne moze trenutno da se gleda.

Pogledao novi GTTV.
Da li su negde rekli u kojoj rezoluciji ovo radi ?
Grafika izgleda malo ruznije od onoga sto sam ocekivao.

Ne valja link verovatno.
Sto se naziv teme ne promeni ?

Dobar je bio link nego Švabe nešto zezaju pa sam našao drugi link ka istoj slici. Sad radi :)

reddeadredemption_map_myrockstarhq.png

Poslednja izmena:
Igra je pustena u prodaju. :)

Jako dobro izgleda igra :)

Opet nisam izdrzao, jer me igra stvarno interesuje, pogledao sam prvih 10 minuta. Ovo ubija :). Razvaljuju sa voice actingom i glumom, nisam jos video da im neko pridje blizu po tom pitanju.

Nista se ne vidi u prvih 10 minuta, samo da ce igra da bude VRHUNSKA :)

Igrao danas nekih 2-3 sata i bukvalno se oseti stil i struktura GTA IV. Od glasovne glume i scena, gameplay-a i ostalog sto moze da se uradi u igri. Ne znam jos za pricu kakva je jer sam se uglavnom zezao sa stvarima koje mogu da se rade u igri a toga ima stvarno mnogo pa se i zaboravi na glavne misije koje su vezane za pricu.

Igrao danas nekih 2-3 sata i bukvalno se oseti stil i struktura GTA IV. Od glasovne glume i scena, gameplay-a i ostalog sto moze da se uradi u igri. Ne znam jos za pricu kakva je jer sam se uglavnom zezao sa stvarima koje mogu da se rade u igri a toga ima stvarno mnogo pa se i zaboravi na glavne misije koje su vezane za pricu.

Kakve su kontrole? Da li igra secka kao GTA?

To je jedino chega sam se bojao, da cesh imati osecaj da igrash GTAIV na divljem zapadu, valjda nije toliko izrazeno :)

Igra ima fenomenalnu atmosferu,kao da gledam epizodu Deadwood-a.

Kakve su kontrole? Da li igra secka kao GTA?

Sta je ovo, sto i ostali ne igraju :trust: igra je izasla.

Meni se cini onako po secanju da su kontrole mnogo bolje nego u GTA IV, cini mi se da nema onolikog kasnjenja kao tamo ali ne drzi me za rec jer odavno nisam igrao GTA. Seckanje neko vece nisam primetio ali ja i nisam nesto kompetentan za ocenjivanje framerate-a jer nisam toliko osetljiv na to. Deluje mi da je ok, moraces sam da probas pa da uporedis.

Pa sta znam, nekako dok igras stice se bas osecaj kao GTA na divljem zapadu sto i nije tako lose. To naravno ima sve vrline ali i mane doticne igre.

Cini mi se da ovde bas i ne moze da se toliko divlja i da se ubija nekaznjeno jer se gube poeni sa skale Casti i ne znam kako bi se uklopilo da recimo igras kao kriminalac a onda odes da obavljas glavne misije iz price gde su pisci ipak dali odredjeni karakter Marstonu. Znaci nije genericki lik iz igre vec je taj njegov background solidno napisan i ima neke price iza njega.

Poslednja izmena:
Kad covek da stigne kad nas uvek 10 napada MCOM sa SPECTAT-om :) a pored Red Deed, PoP: TFS, Alan Wakes itself ... :)

GTA 4 mene je smaralo sto se ponavlja ali me ipak daleko najvise terao dalje lik Nike Bjelica sto je bio najaci motiv da zavrsim igru, juce sam probao Red Deed, ali ne privlaci me kao Niko Bjelic, ako bude vremena igrace se.

Poslednja izmena:
Sta fali tom osecaju? :)

Pa ako si ti jedan od onih koji je igrao svih 700 igara sa Quake3 engineom i nije ti smetalo da svaki put ponovo igrash Quake3 sa izmenjenim teksturama, onda ne fali nishta :)

Jedno je da osecaj bude isti/slichan u nastavku iste igre, ali kada je to potpuno druga igra u potpuno drugachijem vremenu, a osecaj je kao da je Marty McFly sredio Niko Belicu da ode na divlji zapad :), takva igra viche "ovo postoji da bi uzelo pare i nishta vishe" :)

Nemam sad Xbox da probam to, moracu da uzmem PS3 verziju kad budem siguran da taj osecaj ne postoji :)

Vrh Dno