Šta je novo?

Nova igra Rockstara - Red Dead Redemption

http://xbox360.ign.com/articles/109/1090125p1.html 9.7/10
http://www.eurogamer.net/articles/red-dead-redemption-review 8/10

Jel' igrao neko na PS-u 3? Performanse, tearing..?
- colors more saturated in the 360 version (Gamepro)
- less texture pop in in the 360 version (Gamepro)
- heavy framerate drops in the PS3 version (Cynamite)
- small framerate dips in the 360 version (Cynamite)
- "We've played both the PS3 and Xbox 360 versions of the game and we can categorically state that - other than a 600mb install on the Sony console - they're virtually identical."(Nowgamer)

Poslednja izmena:
Znaci, cekamo DF sa tim da je najverovatnije PS3 verzija ok.

Ako nekome nesto znaci...

• Eurogamer – 8
• The Guardian – 5/5
• CVG – 9.5
• Boomtown – 10
• Multiplayer.it – 9.6
• IGN UK – 9.8
• GameReactor Sweden – 10
• Gamer.nl – 10
• NowGamer – 9.3
• Eurogamer Germany – 10
• PSM3 – 9.4
• Game Informer – 9.75
• PSM3 - 9.4
• 1UP - A

Cekam druga da je obrne, pa da mu otmem Xbox. :)

Ne kapiram na sta mislis kada kazes "rezolucija nista ne znaci"... Jel' se spominjalo negde da je igra sub-hd?

Ma ne vredi, sutra prekosutra odo do banke :)

Pa kad igrate sve sto izadje :) Meni je ostala jedna trecina GOW3 duzna, sad RDR, i do Mafie II nista sto se tice sp-a :)

Kao sto i rekoh...ocekujem izmedju 93-95% od nemackog GamePro-a i na kraju ispade 95%! :)

Jedino sto spominju kao manu jeste ponekad AI, inace igra je masterpiece!

To da je igra SUB-HD je cista glupost .

Inace , evo vam desetominutni gameplay , na PS3 . . .

http://www.videogameszone.de/Red-De...-Exklusives-Video-aus-der-PS3-Version-748110/

Ajde , kada vec Psiho nije ovo spomenuo . . . dal vec imamo GOTM :D ?

Ne volim nesto WW, vise sam za sc-fi.
Sto ne znaci da je necu bar probati na Xboxu, ebe mi se za MP, verovatno je neka glupost.

Meni sve igre izgledaju bolje na PS3, ne na boxu sve uzasno muljave, nije mi jasno. Ista podesavanja na TV-u.

O boze WW=Wild West !

Haha, greska. :)

Otkud znam, stalno koristis WW kao Svetski rat. :d

Pa nisam ja Syma da nisam isao u skolu i da ne znam sta je WW1, WW2, WW3 :D, a sta je WW.
Ima li negde video review Red Deada ? Gametrailers jos nije izbacio.

- colors more saturated in the 360 version (Gamepro)
- less texture pop in in the 360 version (Gamepro)
- heavy framerate drops in the PS3 version (Cynamite)
- small framerate dips in the 360 version (Cynamite)
- "We've played both the PS3 and Xbox 360 versions of the game and we can categorically state that - other than a 600mb install on the Sony console - they're virtually identical."(Nowgamer)

Šta bi sad ovo? Ispade da 360 verzija ownuje ps3 verziju :) ?

Aj bas da vidim sta ce da kazu da znam da li da kupujem box :D

Ma bre :) razlike ce biti kao i za GTA IV, naci ce ih samo oni Digital Foundry, dok normalni ljudi nece :)

Primetne razlike bile izmedju 360 i PS3 verzije? Koliko se secam, pod je nestajao ili tako nesto na 360 verziji ako si vozio brzo, ali samo na Arcade verziji ako se dobro secam. Mislim kapiram poentu tih komparacija, da bi ljudi koji imaju obe konzole prelomili na jednu stranu, ali to su takve gluposti i sitnice da je to strasno..

*ebem ti pumu, svaki put kad naletim na nju ubije mi konjche, takodje malopre sam hteo da izigravam dobrog duha i stanem liku koji me je pozvao da mu pomognem, pridjem mu a on me zbaci s konja i mazne mi ga ispred nosa :d. Bio je neki kanjon i krivina za koju je brzinom munje zamakao pa sam samo mogao da skrgucem zubima LOL.

Voleo bih da nisu toliko preterali sa npc-evima kod bounty questova tj, da kad uhvatim bandita i krenem da ga odnesem svezanog kod serifa ne napadaju bar 2-3 grupe svaki cas dok stignem do grada. Jedna grupa koja bi pokusala da oslobodi tog bandita bi bila sasvim dovoljna. Desilo mi se da su me jurili 3-4 puta po njih nekoliko, usput se tu nasli "civili" na konjima bas blizu, slucajno koknem jednog od njih jer u brzini ne stignem da vidim ko me sve gadja od ovih i tako dok sam stigao do grada dobio sam wanted level i poceli su da me jure uz ove bandite i serifovi ljudi iako sve vreme igram kao da sam svetac :)

Svidja mi se kako su uradili auto-aim, iako lockuje protivnika i dalje mozes da pomeras malu tackicu nisana ako se npc delimicno zakloni. Ponekad zabrljavi sistem pa dok sam u borbi sa njih nekoliko na otvorenom prostoru auto-aim selektuje recimo orla koji u tom trenutku prolece iznad nas hehe. Nije toliko "lepljiv" kao u GTA IV i zbog toga mi se vise svidja kako je to uradjeno ovde. Ne stigoh da vidim da li je i ovde prisutna opcija da ukoliko drzis triger do pola onda ne selektuje protivnika automatski vec moze slobodno da se nisani. Svidja mi se i sto su oruzja primetno drugacija po snazi, zvuku i brzini.

Igram malo ispod 10 sati po savegame-u i u stats mi pise da sam na 35-36 procenata. Jako sam zadovoljan igrom zasad he he. Grafika me stvarno povremeno jako iznenadi koliko realisticno izgleda. Osvetljenje je vrhunsko.

ja za sada samo balavim za igrom :( cimi mi se jako dobra
el moze u MP-u da se iskljuci aimbot posto vidim na snimcima da ga ima dosta ?

Evo ga i GT...

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RJqW_XUYWWM&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RJqW_XUYWWM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Nazad
Vrh Dno