Šta je novo?

Nova igra Rockstara - Red Dead Redemption

pašće preorder i od mene :)

A ja ću sačekati platinum :d

Da, ovo je jedna od onih retkih multiplatform igara koje vrede originala.

£34 za ps3 verziju.
Preorder done :)

Odakle vam pare za sve te kupovine...??? :)

EDIT: A zanima me gde je to 34, na shopto je 39 tj 40... :D

Poslednja izmena:
Možda bude neki dirižabl :)

Stvarno boli, ova godina pogotovo.. :( Ali mora se ovo uzeti, ne vredi, virtuelni Grand Canyon u igri bre, jos kad bi mogao necim da letim iznad.. :)

Tebi onda treba samo GTA ukoliko zelis da letis! :p

Hm...pored GoW III, Red Dead je isto must have barem sto se tice prvih 6 meseci 2010.

Bolji je bio onaj prvi omot, sa sesirom.. ovako izgleda kao neki metalac sa masnom kosom.. :) Znaci zadovoljni ste sa Hut-om, evropska firma, ne pisu cenu na pakovanju.. ?
ne pisu. ok cene. brza isporuka. za mene ok.

Koliko je bolji prethodni box art, nejasna odluka :)

stari
340x.jpg

novi
500x_reddead_03.jpg

Pa to... :)

Al nebitno, ako igra ispadne onako kako mislim da hoce.. navodno 'mapa' (koja ce se sastojati iz tri dela), ce biti duplo veca od GTA San Andreasa.. Nadam se da nece biti nevidljivih zidova, i da sve sto vidis, mozes i da posetis..

Poslednja izmena:
Omotu se najcesce divim ili "divim" dok ne dobijem igru, odnosno prilikom prvog otvaranja, posle uglavnom padne u zaborav, ali ovo je stvarno strasno. Izgleda musavo.... i mada o ukusima ne vredi raspravljati, stvarno ne znam kome je ovako bolje...

Mogli bi da vidimo ako moze da se ubaci podforum "box art" :d:d

Ja nisam, *** svaki sve bolji i bolji.. :)

Pa, svi se pravite ludi, kao da su kauboji i desperadosi bili čisti nalickani Milan Stanković sa isfeniranom frizurom i očišćenih noktiju :) Svašta, ti ljudi nisu imali vremena ni za šta drugo sem za olovo, ribe i da prežive :D

:D Naravno, ne fali nista sa dizajnerske perspektive omotu, odlicno je ubacena americka zastava recimo, i crvena boja super izgleda za pozadinu, ali njegov izraz lica je cudan, nema vrat, i nekako za omot za takvu tematiku mora bre da fura sesir :)

Kad ce taj podforum? :d

@timemaster89
Lepo je to... zato cemo im cak i oprostiti za ovaj uzas i nabaviti igricu, a i mislim da niko ne bezi od cinjenice da su to bili pravi prasinari... ne bi mi smetalo da je obavijen oblacicem prasine, samo bih voleo da stavi "kapce" i nista drugo... odnosno, on je to i ucinio, ali mu bRezobraznici skinuse... valjda je zato toliko ljut...

Ne znam dal je neko spomenuo, igra ce imati i Multiplayer-Mode...Detaljnije o MP-u cemo saznati izmedju 5. i 11. aprila, kada ce Rockstar objaviti vise informacija.

redmulti.jpg

/\ cool !

Pa, svi se pravite ludi, kao da su kauboji i desperadosi bili čisti nalickani Milan Stanković sa isfeniranom frizurom i očišćenih noktiju :) Svašta, ti ljudi nisu imali vremena ni za šta drugo sem za olovo, ribe i da prežive :D

+1
Da ne pričamo o tome kako u svakoj Old West igri pucaš i pogađaš protivnike na 100+ metara daljine što je tadašnjim pištoljima bilo i u teoriji nemoguće. I današnjim pištoljima je teško, koliko god da si dobar. Tada su u 99.9% situacija gađali samo vazduh, ako je neko nekog i ubio, ubio ga je sa par metara daljine...

Verovatno će da bude fail kao uncharted 2 multi, samo za zezanje, nikakav malo ozbiljniji multi. Barem ja tako predviđam

Pre oficijalne izjave Rockstar-a o MP, americki OPM je vec objavio neke informacije...

-Lobby ce predstavljati potpuno igriv Open World, tako da vise podseca na neki MMORPG smesten u Divljem Zapadu. Unutar Lobby-a ce se nalaziti AI karakteri kao i drugi igraci koji su pristupili MPu.

- Svako mesto u Open World-u ce moci da se istrazi, takodje je moguce ulaziti u kuce itd.

- Igraci ce moci sa svojim prijateljima da idu u lov na divljac ili u lov na druge igrace.

- Postoji nekoliko misija, kao sto je npr. opsada ranca koji su zauzeli razbojnici...

- Bilo da bezite od serifa (ulogu serifa moze zauzeti igrac), hvatate divlje konje i ubijate divljac u pustinji, za sve igrac zaradjuje poene. S tim poenima mozete da menjate svoj izgled, da kupite Upgrade-ove svoje konje ili oruzja. Isto tako sa bodovima postizete nove titule tj rangove.

- Postoje razni MP-Modes , koje treba otkljucati (npr. Deathmatch do 16 ucesnika, "Capture the Bag"). Oba Mode-a pocinju sa kratkim brzim duelom koji je tipican za Divlji Zapad. (suocavanjem lice u lice),)

- U drugom Mode-u , igraci treba da prikupe sto vise zlatnih vrecica u odredjenom roku...

Ovo meni lici ne sve, samo ne na FAIL! :D:party::banana:

Sada me vec teraju da razmislim za koju konzolu ovo da nabavim :).

Vi bas ocekujete dosta od ove igre ? Deluje zanimljivo, ali ipak je to WW, nisam neki ljubitelj.
Videcu vase reakcije kad izadje igra, tj igracu free, zaboravih da je multiplatform. :D 45e vise za druge stvari. :p

Nazad
Vrh Dno