Šta je novo?

Nothing Phone One(1)

Video sam da ce da ubace jos neke Nothing App, tipa Galeriju za sada.

Meni juče stigao 2.02 na Telenor uređaj. Prihvatio sam opciju da mi on preuredi homescreen. Fenomenalno izgleda- čist minimalizam. Nothing phone je trenutno najoriginalniji uređaj na tržištu kako po pitanju dizajna tako i softvera. Čekamo nove pikanterije i želim njihovu majicu da nabavim da je ponosno nosim u javnosti !!

Ja brojim sitno do 40 😀 Uzgred stigao je novi nothing OS jutros. Osim što više na Nova launcheru nemam opciju za weather widget na home screenu (😤) i opciju da dodam weather widget na AOD, nisam na prvu nešto primijetio neku razliku. Ako neko ima neku korisnu informaciju šta je prednost OS 2.0, hvala unaprijed!

IMG_20230907_170735396.jpg
IMG_20230907_170741273.jpg
IMG_20230907_170758857.jpg

Ma koce znat, ovde niko nije napisao nista 100godina, dokaz da kod nas nije popularan telefon.

Uskoro će prvo novi update na a13, čini mi se 2.0.4. Mislim i da ću sačekati kada a14 izađe prije nego ga instaliram. Čitam razne gluposti po internetu, doduše ne za Nothing phone još naravno.

Ja sam na 2.0.4. sve fecera za sada da ne ureknem :D

Po kojoj to logici puštaju ugrade OS?!
Neko ranije, neko kasnije, ovo tržište, ono tržište.... glupost!
Apple je zakon za to. Svi u isto vreme i ćao.

Po kojoj to logici puštaju ugrade OS?!
Neko ranije, neko kasnije, ovo tržište, ono tržište.... glupost!
Apple je zakon za to. Svi u isto vreme i ćao.
Update-i se uvijek puštaju u batchevima, tj. nikada sve odjednom nego u grupama za određene regione/providere/mreže. Isto važi za bilo kakva masovna puštanja bilo čega prema krajnjem korisniku.

Kod Apple to ne važi. Kada izađe novi iOS, odmah je dostupan za sve.

Razmišljam o kupovini dvojke.... Da li radi VoLte kod nas, ili je isti problem kao sa Pixelima...

Ko mene radi Volte, Yettel-Yettel kombo

Pozdrav svima, tražim zamenu za P30 koem je tač otišao u nepovrat, pa bih kupio nothing phone 1. Interesuju me neke prednosti i mane koji bi Vi kao korisnici istog istakli. Druga opcija mi je Poco F5.

Istakao bih losiju kameru kao manu. Sve ostalo radi perfektno. Ovaj telefon je namenjen ljudima koji žele nešto drugačije od gomile klonova na tržištu kako u hardverskom tako i u softverskom smislu.

Ja sam na ovom telefonu, ubacio custom rom Project Elixir v13.3 za sad najbolji custom rom za ovaj telefon...... I vise mi se svidja od stock-a....
Custom rom:
1. Ima predapliciranu Google Cameru 8.4 sa Pixela
2. I u igricama svetli Glyph na muziku.
3. Radi mi backup
4. Svaki mesec Update, i to cesce.
5. Nizak, srednji i visok refresh rate Always 120
6. Customization
Stock Rom sta mi se nije svidjalo;
1. Glyph ne svetli u igricama na muziku i ne uvek
2. Nije mi radio Backup Media sa Vibera

Imaš sve na xda a dosta toga i kao video na jutjubu.

Nzm kako je kod drugih, ali kada mi je telefon u džepu, uopšte ne čujem zvono. Volume je negde na oko 70%,recimo. Da li ja nesto nisam dobro podesio ili je to tako ?

Da li app za banke rade na root-ovanom telefonu? Konkretno, u pitanju je RF banka.

Nazad
Vrh Dno