sjajne su slike, nego reci nam kako živiš sa svakodnevnim resetovanjem i bagovima i sporim browserom i tek trećom verzijom Angry Birdsa![]()
ma baci to zar ne znaš da je to Symbian i da ti je telefon mrtav
teleeeeeeep![]()
dobro, fabrički browser nikad nije bio merilo performansi...
Ja mislim da ovde ima mnogo hejtera nokije. @Telep, otkud ti znas kakav meni telefon treba? Jer mislis da nisam sposoban da koristim one x pa zato hocu da ga se resim? Meni telefon ne sluzi za surfovanje, za to imam pc, potrebno mi je da proverim mejlove dok nisam kod kuce i to je sve sto se tice interneta... Po meni svako ko surfuje i pretrazuje sve i svasta preko telefona ima nekih problema u glavi, za takve stvari sluzi PC ili lap top, jedino ako nema nesto od ta dva pa i da ga razumem.
Po meni svako ko surfuje i pretrazuje sve i svasta preko telefona ima nekih problema u glavi
Ja mislim da ovde ima mnogo hejtera nokije. @Telep, otkud ti znas kakav meni telefon treba? Jer mislis da nisam sposoban da koristim one x pa zato hocu da ga se resim? Meni telefon ne sluzi za surfovanje, za to imam pc, potrebno mi je da proverim mejlove dok nisam kod kuce i to je sve sto se tice interneta... Po meni svako ko surfuje i pretrazuje sve i svasta preko telefona ima nekih problema u glavi, za takve stvari sluzi PC ili lap top, jedino ako nema nesto od ta dva pa i da ga razumem.
eee ne znaš ti da telep 3 puta brže i lakše surfuje na telefonu nego na PCu (muka mi da tražim sad post)![]()
moj g300 je simbol luksuza i nadmoćnosti nad drugima!
...predstavljaju statusni simbol što luksuznije izgledaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari