ja sam gledao telefon uzivo i moj g300 kinez je avion sto se rezolucije ekrana tice u odnosu na 808. ma kakvi avion, space shuttle![]()
što niste izašli na sunce da im uporedite rezolucije
ja sam gledao telefon uzivo i moj g300 kinez je avion sto se rezolucije ekrana tice u odnosu na 808. ma kakvi avion, space shuttle![]()
pa vazi sto ce mi dati da ga iznesem... ali pazi, g300 ima ips panel, i kad se osvetljenje stavi na max jako je dobar napolju... ja ga drzim na oko 30% osvetljenja i sasvim je citljiv napolju.... to sto je 808 lep ekran napolju, mu ne moze toliko nadoknaditi tu bednu rezoluciju... 808 ima amoled panel, pa svi amoled ekrani su lepo citljivi napolju, ne znam koliko to 808 moze da bude bolja od jeenog gs3 recimo....što niste izašli na sunce da im uporedite rezolucije![]()
Za gps sam spomeno da bi se videlo kako je kvalitetan hardver u telefonu, kao i kamera. ***, nekom smartfon nije nista bez dobre kamere, nekom je on samo za surf... pisao sam i ako treba jos koji put ponovicu, surfovanje nije glatko kao na android i ios uredjajima, ali je prihvatljivo i upotrebljivo. Kapiram i tvoj pogled, zasto bacati pare na skuplji uredjaj ako ti isti posao zavrsava havajac g300, masa ljudi radi sa S3 isto sto i ti sa G300. Jeste stariji hardver na 808, ali sa ovim hardverom symbian radi brze od ios i andoida, naveo sam i koje stvari i koje modele sam poredio. Nema Igo ali ima Garmin koji korektno radi (igo vise gotivim al ***, nije da nema krstena navigacija). Nokia je pustila navigaciju za lumia modele, radi rutiranje itd, mape su update pre neki dan i odlicne su.sve je to kul ivaneali sta ce mi signal za gps u tc usce, kad nemam igo za simbian? a nokia nece da se natera da izbaci mape za srbiju pet godina
bas ces da me nateras da upalim gps kad budem isao u to usce da vidim dal cu da navatam fix. bas bas cu da probam. ko da cu da vozim auto po uscu :/ ne znam zasto je to bitno. moj kinez za ovih godinu dana koliko ga imam nikad nije imao problema da uhvati i odrzi fix na putu, nikad me nije izdao...
I? Ko to spori za surf?
pa i ta lumia ce da bude truba sa win8, nista ona nece da pocisti... nokia je napravila kardinalnu gresku sto nije prihvatila android.
nDrive ne postoji za WP. Uostalom, Na kom OS 808 radi: WP ili Symbian?@RazbojNick, na kom fonu? Ako si na wp pustili su http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/here-drive-beta/9a0f7585-9f16-47d5-8041-28018fcea606
Ako gledamo surf onda da, imam, pogledao sam rezultate browsera na aas i ja dobijem za neke strane i duplo bolji rezultat.
Nemam pojma na sta si se nadovezao kada sam ja spomenuo surf, mislim da smo apsolvirali da je dobra kamera. Inace to sto ti pises za kameru ljudi pisu vec 5-6 godina ali nikako da se desi, tako sam ja pao na hype za N82 da bi na kraju uslikao 20 slika.
pa i ta lumia ce da bude truba sa win8, nista ona nece da pocisti... nokia je napravila kardinalnu gresku sto nije prihvatila android.
Radi na Belle FP2. nDrive koliko se sećam nema ništa na 808?nDrive ne postoji za WP. Uostalom, Na kom OS 808 radi: WP ili Symbian?
Руморовало?![]()
pa da, to ti je nešto kao guglanje, rumorovanje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari