Šta je novo?

Nokia PureView - SLR kamera u mobilnom.

Nije PW nego PV - PureView. Dobrodošao u klub ,)

Evo i ja sam od danas vlasnik crne nokie pw 808 i odusevljen sam ovim telefonom. Osecaj u ruci je fenomelan i kamera je sjajna koliko sam na brzinu mogao da primetim, ostalo jos nisam stigao da testiram. Sutra po danu cu skljocati malo pa cu okaciti neke linkove.
Kazi mi koji si telefon koristio pre 808.

dobre su slike i moj komšija ima vučjaka isto ga zove Rex

neke osnovne aplikacije koje bi valjalo da imaš su Gravity, CuteTube, HDRapp(808 u kombinaciji sa HDRom daje neviđene slike) i Opera Mini jer je fabrički browser spor

@ed_hunter, ovo je puna rezolucija bez PV moda, može samo ovako jer ostali host sajtovi za slike ne prihvataju ovoliko teške slike:
https://dl.dropbox.com/u/106905507/Nokia 808 PV/2013-01-26-0379.jpg
Nije idealno, pada sneg, hladno je i nisu baš mirne ruke... sve u svemu sami dajte sud.

@dexter87, moje sa 808PV, ni jedna nije dorađivana niti provlačena kroz neki filter, samo up na sajt sa fona direktno ili pc, u 5 ili 8MP sa PV modom uglavnom:
http://www.flickr.com/photos/nokia808pv/
Imaš u raznim uslovima slike, dan, noć, soba slabo svetlo... bez i sa blica... Neki su me pitali na PP za noćnu sliku benzinske pumpe NIS-a, nije provlačena ni kroz kakve filtere ni ona niti neka druga, pogledajte EXIF slike!

Imam problema da ubacim link sa punom rezolucijom, editovacu post cim se snadjem.

jako lepa slika. samo mi nisu jasne ove zelene tufnice sto besne svuda po slici... jel si koristio neke opcije kad si slikao ili je to ono default podesavanje?

Vidis da je i pas pozeleneo od kucice, to je neka farba (bar meni tako izgleda).

Poslednja izmena:
ma ne... te zelene tufnice se javljaju svuda po malo.... pogledajte onaj plastenik iza psa u 1:1 odnosu. zelenih tufnica kolko oces, zelen je do visine polovine ograde. te tufnice se javljaju tamo gde im mesto nije, a ja ne znam sto i to pitam? sumnjam da je pas stvarno zelenkast onoliko :D

možda mu je eksplodirala ona limenka sa farbom :D

Ne znam sto je tako kad se gleda izbliza, slikao sam u vivid color modu, mozda je zbog toga nabacio te fleke pri pojacavanju boja.

Evo da izbacim i ja neku sliku posto sam korisnik telefona jos od juna a nisam kacio nista:

Raspremanje :) Konacno neko da zna da kadrira i ima kreativnosti sa 808..

pa ove slike sam video vec... sad da li ovde ili... hm... posto je ovo jedina tema o 808 koju ja pratim, sigurno su vec bile ovde... nisu sve, ali bar polovina...

Pozdrav za RandjaPO, on je malo kriv što sam kupio 808 :)

Nazad
Vrh Dno