порука модераторима 
ову поруку сам имао већ сачувану због коришћења више цитата, нисам сигуран да ли сам је послао или не, ако сте је избрисали због скретања са теме извињавам се што је опет шаљем и молим вас да последњих страницу две пребаците у посебну тему где би се дискутовало о квалитету израде мобилних телефона и сл.
крај поруке модераторима
meh, koja crna pažnja... moj g300 je moćniji uređaj nego lumia 920, više stvari mogu sa njim da uradim... mani me tih priča, počećeš ko ovi apple-ovci.
Можда моћнији по софтверу за неке ствари јер мени и теби андроид више одговара, али по хардверу и квалитету израде не може да му присмрди. И немој ме с оним причама "нећу да орем с њим" јер ваљда телефон треба да ти даје осећај да у руци држиш нешто квалитетно, а не парче шупље, танке, шкрипутаве пластике. Моја 5 година стара N82 делује као пластиканер, али је за не веровати шта је све издржала и преживела и и даље ради скоро као првог дана.
О дуготрајности и баговима и да не причам, упоредите теме о "кинеским" телефонима и таблетима у односу на брендиране. Кад год помислим да могу уштедети купујући Prestigio, ZTE, Huawei, Alcatel... налетим на гомилу проблема и багова управо на овом форуму, а неке сам осетио и на својој кожи, далеко више него са Sony, Samsung, Asus, Motorola, Toshiba... није то ствар "брендоманије" већ искуства и тога да су се "кинези" свакако приближили осталим старим брендовима, али да их и даље нису сустигли, а камоли престигли.
Има нешто у ономе Apple-овом
It just works. А то што се мене тиче и даље далеко више важи за поменуте проверене брендове него за кинезе.
Због затворености и ограничености iOS-a никада нећу узети iPhone или iPad, али им се мора признати такорећи ненадмашан квалитет израде и квалитет материјала.
Оно што ми није ****но

јасно је зашто је скоро сваки анроид телефон направљен од пластике.
Samsung је са wave серијом показао да итекако зна да направи touchscren телефон од метала сјајног квалитета, са хардвером веома сличном неком Андроиду, а и даље све Galaxy моделе праве од пластике... :-devil-:
ja stvarno ne planiram da koristim telefon umesto pluga, a ni zakivanje eksera telefonom mi nije u opisu svakodnevnih aktivnosti...
Значи сви произвођачи који производе телефоне од квалитетнијих метала и боље их склапају су будале
Погледај Galaxy S и Wave III, а камоли кад их ставиш у руку. Поента је да умеју да их праве квалитетније, а зашто неће то је друго питање.