- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
ne, raspad je IP4(s) kad ga pustis sa 5 cm visine na neku tvrdu podlogu![]()
Evo odgovora, meni je ispao sa metar vise puta, bez ikakve folije, nema ni ogrebotinu
ajde za sekund se postavi u ulogu navijaca Nokie a ne Apple-a, vrlo bi me zanimala tvoja prica iz tog ugla![]()
Bolje pitanje je koji je to razlog sto nisam "navijac" Nokie nego Applea ? Moj prvi i jedini telefon nije bio Appleov, tako da to nije nikakvo navijanje, navijaci su oni koji kupe Pezo jer su mu lepi farovi, a pojma nema ni sta je automobil, ni kakav on moze da bude, ista prica je i sa ovim. Onaj ko odabere Nokiu preko Androida ili IOSa jednostavno zna vrlo malo o telefonima, kao i onaj sto kupi Pezo ili Fiata, a obrati paznju koliko takvih ima :d Upravo iz tog razloga Nokia toliko dugo postoji iako im se telefoni nisu pomerili od pre 5 godina, i evo za 3 godine bice magicna 10. godina kada ce i raja ukapirati koji su krsh, tako da moze da se ocekuje propadanje firme oko 2015. godine. Isto se desilo sa Kodakom, gomilom automobilskih kompanija, elektronskih kompanija, kompanija koje su bile sinonim za foto i filmsku industriju. Vremena se menjaju, ako se ti ne promenish, propadash. To se trenutno deshava i sa Microsoftom, samo su oni mnogo jaki da bi se to tako brzo videlo...
ma OK Emix je malo pristrasan jer ima neke akcije kod Finaca () ali priznaj da je pod "normalnim" dnevnim uslovima kvalitet slike na 808 stravicno blizu jednom EOSu..sto je fantasticno dostignuce za jedan telefon
Trebao bi bolje da prati berzu :d
Sto se tice primera i njihovog poredjenja, evo ti jednostavno objashnjenje zasto je to tako. Secam se davno jednog testa kada je izashao prvi 5D i uporedili su ga sa tadashnjim G Canonom, dal je bio G2 ili G3, i zamisli on je na onakvim cropovima u sred dana napravio ostrije fotografije
U savrshenim uslovima pod kontrolisanim svetlom gomila aparata razlicitih klasa ce medju sobom da pokaze vrlo male razlike, ali je problem u tome sto su takvi uslovi vrlo vrlo vrlo retki u realnom zivotu. To je veoma komplikovana stvar da se objasni, ali tu ima toliko parametara sto cini MKIII boljim da o tome nema sta da se prica, a ovaj test sa GSM arene daje potpuno pogresan utisak, pogotovo ako se ne razumesh u temu, pa dobijesh ovo sto Emix prica :d
Poslednja izmena: