Šta je novo?

Nokia Normandy

slažem se. baš zbog toga treba podržati. čoveče jel imamo mi nešto evropsko stvarno? samo nokia? alcatel i prestigio, goclever, štajoš su kinezi. simens, erikson, sagem propali.

Uff to bi mi baš značilo da bude nešto evropski... Baš bi mi značilo.

ma koga briga, doduse vecini ljudi se to ne svidja ali kao sto pise, kad ga sa xda naprave na pure cm11 bice haos za te pare..i citam ovde pre par strana moto g, jeste moto g, mnogo bolji al ovde nisam naso ni jedan ispod 200e, a to je da kupim xl i x....

Ti ne znas sta je bloat... Izgleda...

Ne znam on ništa ali je glavni u svakoj temi :S:

Jasno kao dan, hoće svoj zatvoren ekosistem. Videćemo kako će se to završiti...

ma koga briga, doduse vecini ljudi se to ne svidja ali kao sto pise, kad ga sa xda naprave na pure cm11 bice haos za te pare..i citam ovde pre par strana moto g, jeste moto g, mnogo bolji al ovde nisam naso ni jedan ispod 200e, a to je da kupim xl i x....

Pitanje je da li ćeš te nokia modele imati po toj ceni kod nas kao što je slučaj i sa moto g.
I sve i da ih bude džaba ako nema google plaz store, meni treba moj nalog na kom su kupljeni programi...

scared-gif.gif

ed, pls, ne eksperimentisi na sebi. Nije cool. OK?

Mislim da je ovo potez Microsofta da zgadi Android vernim Nokijašima... U stilu, "evo tražili ste android, vidite kakvo je to ******. Sad kupite Lumije."

istina, s tim što mislim da će se i ove kante prodavati bolje od lumia jer je ogroman broj ljudi koji bi kupili bilo kakvu Nokiu sa Androidom pogotovo za 100 evra...95% ljudi koji su koristili Nokie i Symbian je prešlo na Android čim je Nokia objavila da obustavlja podršku Symbianu, to je ogromno tržište

Mali off... Moto X kod Verizona za samo $0.01 uz ugovor. Kako li će se ovo odraziti na Nokiu X?

Poslednja izmena:
Lepo, uz kupovinu Nokia X na ugovor, oni će kupcima davati 50$ :d

ed, pls, ne eksperimentisi na sebi. Nije cool. OK?
OK. izvinjavam se. u pravu si. bezveze.

šta da radim kad znam takve stvari, takav mi poso. post je više ironičan/zezanje, ali se generalno bavim takvim stvarima. izvinjavam se svima koji su post našli za odvratan.

on topic, mislim da here mapama na androidu treba svi da se raduju. to može samo dobro da donese.

Poslednja izmena:
O.d.l.i.c.a.n tekst.

Nema još uvek načina za instalaciju Here mapa. Gore je dump, ali je moguće da fajlovi nisu kompletni. Plus, nije samo jednostavna instalacija apk-a, već zahteva i framework. Tako da će morati da se radi port.

Normalno, ovaj fon i jeste namenjen ekstra siromasnim trzistima. Drugaricina sestra zivi u Indiji i tamo ako imas iPhone 3g gledaju te kao kralja, vecina nosi one nokie od 10 eura.

zavisi u kom delu indije zivi. kod moje svece su dosle dve indijke na razmenu studenata i obe furaju iphone 5 :D

Nazad
Vrh Dno