Ne bih se nimalo začudio da neko izbaci rom koji onemogućava to 1 dugme i zamenjuje ili dopunjuje ga softverskim komandama.mnoge druge stvari mogu da se zamere nokiji x. recimo ovo retardirano JEDNO dugme ispod ekrana. pa majkumu jel toliko bilo tesko da se stave tri dugmeta? ali nedostatak preinstaliranih google aplikacija ja stvarno ne mogu da im uzmem za zlo.
Ne bih se nimalo začudio da neko izbaci rom koji onemogućava to 1 dugme i zamenjuje ili dopunjuje ga softverskim komandama.
google aplikacije imaju svoja neka ogranicenja koja su totalno bezveze.
konkretno google- ova mail aplikacija dozvoljava samo gmail akaunte, sta ce ljudi koji koriste i neki drugi servis? da koriste dve mail aplikacije? zasto ne jednu u koju mozes da ubacis sve akaunte?
ja koristim mail.ru aplikaciju jer sam uzeo onaj 1tb storage kod njih i u toj aplikaciji imam mail.ru acc, yahoo acc i gmail acc i za sve mi radi push mail. znam da verovatno ima boljih klijenata, ali od ovih koristim cloud aplikaciju, pa ajd i mail klijent.
za browser godinama koristim operu. ni jedan browser nema mod koji ucitava stranicu u par kb sto extremno puno znaci kad koristis skupe mb na mobilnoj mrezi.
google mape imaju ogromnu falinku da ne mozes da ucitas offline mape, itd...
hocu da kazem da nedostatak google servisa na nokiji x nije neka (tolika) mana kao sto se ovde predstavlja jer za svaki od tih servisa postoji adekvatna i bolja zamena. pogotovu nije mana sad kad su ljudi sa xda nasli nacin da se instaliraju google servisi. koliko je to bilo tesko, govori to da su to uradili za dva dana
mnoge druge stvari mogu da se zamere nokiji x. recimo ovo retardirano JEDNO dugme ispod ekrana. pa majkumu jel toliko bilo tesko da se stave tri dugmeta? ali nedostatak preinstaliranih google aplikacija ja stvarno ne mogu da im uzmem za zlo.
jel zna neko koji office paket ce doci na nokiji x?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari