Šta je novo?

Nokia Normandy

dok cdkam da mi se skine taj video sto si linkovao, evo jos jedan od istog lika. link je iz neke retardirane android aplikacije, nadam se da ce raditi...
How to install WhatsApp, Instagram or any Android APK on the Nokia X
http://youtu.be/v5h7RRLLlEs
edit:
uuuuuuu kako extra fora, pa vec godinama se pitam sto neko ne napravi android telefon da mu zadnja strana bude kao silikonske obloge koje se prodaju, tako ljudi ne bi morali da stavljaju telefon u oblogu vec samo zamene zadnju stranu kad se izgrebe... a i imas unibody osecaj, dok zadrzavas mogucnost lakog menjanja baterije. i evo je nokia prva da tako nesto uradi sa androidom, svaka cast bre!!!!

edit2: amzon app store moze da se instalira, sto je meni jedino vazno jer sve aplikacije za android koje sam ikad kupio, kupio sam na amazon app store-u jer retardirani play store nas rangira kao retarde i brani kupovinu.

elem, ovaj lik kaze da otprilike multitasking ne postoji, moues da furas samo jednu aplikaciju i to ti je. zato je 512mb rama kao dovoljno. i bzv i ok u isto vreme, jer... iako ce ta jedna aplikacija raditi ok, nemas multitasking... verujem da ce custom romovi na x+ omoguciti kakav-takav multitaskig sa 768mb rama.

sve u svemu meni je ovo skroz ok. pogotovu dizajn, po meni nesto najbolje sto se ikad desilo! prvi fon koji cu da furam bez futrole jer su sama ledja futrola.

sta mislite da li ce nokia ohrabrena ovim da izbaci jos neki android model ili je to to za vjek i vjekov?

Poslednja izmena:
lol, a sta su 520 i 620 nego 'cela ledja futrola'? :) Sigurno ima jos takvih telefona..

deder procitaj sta sam napisao:
i evo je nokia prva da tako nesto uradi sa androidom
ja ne znam ni jedan android koji ima cela ledja + bok masku iz jednog dela, da bude kao unibody, a da je baterija dostupna u isto vreme. sve i da postoji takav telefon ja nisam video.

galaxy uma onu retardiranu lajsnu na koju se svi zale da puca. svi ostali imaju onaj trip da je poklopac baterije samo tanka plastikica.

ooooooooOOOOOOOOoooooogroman MINUS je nedostatak led flash-a. ne zbog slikanja vec zbog baterijske lampe. da mi neko pokloni gelefon koji nema led flash insta bi ga prodao i kupio neki koji ima. nokiu x ne bih kupio da me neko bicuje.

jel ima neki opis xl?

ljudi, dobismo nokia here maps na androidu!!! cheers!

Poslednja izmena:
Jesi se to samo tako poetski izrazio ili su uspeli da skinu Here Maps sa X-a?

Da smorim opet, i dalje se aplikacije gase "samostalno", iako malo redje nego pre, rekao bih.

Evo jedne full recenzije Nokia X modela...

dou.png

Meni se svidja. Za male pare a sigurno ce biti rom-ova na xda.

Pa pise u artiklu, kao zbog manjka RAM memorije... A i nije neki update.

I sta sad...prodali su mobilno odeljenje MSu..sta nameravaju sa ovim da rade?

Ne nameravaju više ništa. MS vodi politiku i sve odluke koje posmatramo su njihovo delo. Marka "Nokia" nije pod komandom "Nokije" kad je reč o telefonima. Različite kompanije, isto ime, kao npr. "Rolls-Royce".

Pa zasto izbacuju ove Android tel. ako to nema nikakvu buducnost o_O

zato što su to jedini android telefoni sa nokia maps aplikacijom. jedino zbog toga imaju smisla.

Microsoft is reportedly in the final stages of licensing the Nokia brand, for the purpose of calling the handsets “Nokia by Microsoft.” Furthermore, say goodbye to Surface, and hello to Lumia, as the tablet lineup faces brand streamlining.

Nazad
Vrh Dno