dok cdkam da mi se skine taj video sto si linkovao, evo jos jedan od istog lika. link je iz neke retardirane android aplikacije, nadam se da ce raditi...
How to install WhatsApp, Instagram or any Android APK on the Nokia X
http://youtu.be/v5h7RRLLlEs
edit:
uuuuuuu kako extra fora, pa vec godinama se pitam sto neko ne napravi android telefon da mu zadnja strana bude kao silikonske obloge koje se prodaju, tako ljudi ne bi morali da stavljaju telefon u oblogu vec samo zamene zadnju stranu kad se izgrebe... a i imas unibody osecaj, dok zadrzavas mogucnost lakog menjanja baterije. i evo je nokia prva da tako nesto uradi sa androidom, svaka cast bre!!!!
edit2: amzon app store moze da se instalira, sto je meni jedino vazno jer sve aplikacije za android koje sam ikad kupio, kupio sam na amazon app store-u jer retardirani play store nas rangira kao retarde i brani kupovinu.
elem, ovaj lik kaze da otprilike multitasking ne postoji, moues da furas samo jednu aplikaciju i to ti je. zato je 512mb rama kao dovoljno. i bzv i ok u isto vreme, jer... iako ce ta jedna aplikacija raditi ok, nemas multitasking... verujem da ce custom romovi na x+ omoguciti kakav-takav multitaskig sa 768mb rama.
sve u svemu meni je ovo skroz ok. pogotovu dizajn, po meni nesto najbolje sto se ikad desilo! prvi fon koji cu da furam bez futrole jer su sama ledja futrola.
sta mislite da li ce nokia ohrabrena ovim da izbaci jos neki android model ili je to to za vjek i vjekov?