stvarno mislim da ukoliko su mogli da biraju između toga da prihvate android ili ms, da ih je ovo drugo upropastilo. prvo bi ih možda izvuklo.
bas sumnjam da su se kinezi koji prave quad core telefone za 100 usd ubili od placanja patenta ms-u. doduse nokia bi morala, ali sve je to manje nego da placaju ceo sistem.
Ovako, sa WP, me nimalo ne zanima.
Licenca kosta 25$ po uredjaju a proizvodjaci Androida placaju po 10$ (bar sam negde procitao da Samsung toliko placa). Placaju im skoro svi, od Samsunga do Nikona, koji ima neki aparat sa Androidom
eto opet je duplo manje.Licenca kosta 25$ po uredjaju a proizvodjaci Androida placaju po 10$ (bar sam negde procitao da Samsung toliko placa). Placaju im skoro svi, od Samsunga do Nikona, koji ima neki aparat sa Androidom
Плаћају им нешто у вези СД картице, нема везе са Андроидом.
eto opet je duplo manje.
ni jedan drugi argument osim "izgubili bi se u moru kineza, izgubili bi identitet" ne ide u korist tome da je wp bio bolji izbor za nokiu.
nokia bi imala štošta da ponudi da se ne izgubi u moru kineza: nokia maps sa navteq mapama je više nego upotrebljiv, i kamera. dve stvari koje nema niko. ostali nemaju ništa specijalno, pa se prodaju. taj samsung nema ništa ultra bolje da ponudi, pa se prodaje ko šašav.
snapdragon 800 + 3gb rama + kamera od lumia 1020 + android. ne, ne bi imali šta da ponude, izgubili bi se u moru kineza.
Kako zasto, pa zato sto to nece biti subvencionisano od M$-a kao WP Lumia-e (posebno ona 520, ono je sramota, 30-40$ da kosta fon)
lumia 520 za 80 evra nova po radnjama to joj je realna cena.
OPET, just saying, za taj novac uzmeš zte od 5" sa quad core procesorom... just saying...
đilkoše symbian je stvarno lep sistem, ne znam da li si video i probao nokiu 808 ono je prosto neverovatno kako taj telefon lepo radi s obzirom na to kakav mu je hardver.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari