Šta je novo?

Nokia Normandy

Ovo treba da je maksimum hiljadarku na neki socijalan ugovor.

4 inča nije problem, ali smešno je da ima 512 MB rama, mogli su staviti 1GB.

To da bi MS rekao "Eto izbacili smo model na Androidu i vidite da i nije nesto taj Android, bolji je wp8" :sly:

Ovo ce biti konkurencija Prestidjiju i ZTE-u.

Pa to je nesto kao Asha, znaci jeftin telefon sa Androidom pa ko hoce..

A kapiram da kada ljudi kazu ono cuveno ''e da je nokia android'' ili ''dobra je ova Lumia samo steta sto nije Android'' misle na telefon ranga L920/925/928 sa Android sistemom a ne na neku budzetnu alternativu zte/alcatelu i slicnim. Tako dizajnirani i kvalitetni modeli sa dobrim hw/kamerama bi se prodavali u desetinama miliona primeraka.

CUJ desetine, bez 30-40 milki nista! 1020 sa androidom i Bog da te vidi! Sa sve zajedno TouchWiz-om, Sense-om, LG Optimus i Sony Timescape UI-em na njemu :d

Ako ce izgledati onako osakaceno ko na slikama, ne vidim sto bi mu 512mb bilo malo... Uostalom videcemo sve kad izadje i krenu testovi...

Ako su ozbiljni u nameri da izbacuju android telefone onda je po njih i bolje da se vežbaju na jeftinom modelu nego na top klasi.
Ako je tačno da hoće i svoj market da proguraju tek je onda pametno da se masa korisnika stvara jeftinim modelima.

Samo meni i dalje nije jasno kako je moguće da izbacuju android telefon pored dila sa MS?!?

Baš me zanima kako će da prođe kod korisnika. Očekujem da će biti popularan, pošto ima mnogo ljudi koji vole Nokiu kao brend, ali ne i WP koji ide uz nju.

Ovo u Indiji, Filipinima, Finskoj, Kini... i jos nekim zemljama ako izbace ima da rasturi sto se prodaje tice.

poenta je što sa 250 evra koliko se očekuje cena za ovo čudo neće biti jeftin telefon. a nema ništa od aduta koji prodaju nokiu sad (čitaj kamera). nadam se da će bar imati mape.

Ma 1250 eura, sve preko 100 eura za ovo je ludost

60 evra bez ugovora, si siguran? Pre će biti 100 do 110 evra...

To je izuzetno izolovan slučaj - akcija na AT&T mreži, u Americi, o čemu mi pričamo ovde. Svašta.
u švajcarskoj 80 franaka u radnji. nov telefon, nema veze sa mrežom, otključan i sve po redu... odeš da kupiš salamu i vratiš se sa lumiom 520. hteo brat da mi uzme jednu za novu godinu, onako usput.

ne znam o čemu ja pričam.... to što ovde u našoj bednoj zemlji prave takve gluposti sa hardverom ne znači da ću ja da plaćam nešto više nego što vredi.

Poslednja izmena:
Vrh Dno