Coni
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.04.2013
- Poena
- 200
Jel su oni to uzeli od androida napravili WP sa feature-ima koje M$ nikako da izbaci??? :d
Genijalno.
Jel su oni to uzeli od androida napravili WP sa feature-ima koje M$ nikako da izbaci??? :d
Nece biti, ali njihovi telefoni prolaze kroz *******e testove da bi dosli do musterije, sam sam se uverioA ova nokia ce biti u vrhu sigurno sto se tice kvaliteta izrade.
Daj,molim te. . .
To da, a po meni su najbolji iz Nokie, uglavnom kad pogledam kada je Nokia pravila mobilne telefone i centrale, samsung i ostala ekipa nisu znali sta je to, imao sam preko 40 modela njihovih i svaka cast svi su radili kao sat, sad imam galaxy s2 i vec posle ni punih 1 mesec mora da ide u servis na menjanje donjeg dela za punjenje jer on je otiso i telefon nikako nemoze da se ugasi cak i kada se izvadi baterija opet se pali, sve u svemu i ovde na forumu mi kazu da je taj deo u pitanju... Sad sam koristio neki telefon durugi a da nije Nokia i nikad vise.Svaki proizvodjac ima testove i kontrolu kvaliteta.
To da, a po meni su najbolji iz Nokie, uglavnom kad pogledam kada je Nokia pravila mobilne telefone i centrale, samsung i ostala ekipa nisu znali sta je to
Samsung isto tako ima rigorozne testove. Prevrni malo yt pa ćeš videti.
To što ti je crklo na s2 može biti zbog vlage ili prljavštine koja se uvukla u microusb port. Kvalitet izrade pre lumije je bio katastrofa.
Naravno, i glof dva je najbolji auto ikada. Po meni nokia nikada nije bila puno bolja od drugih, uvek su krckali, poklopci klepetali, od jeftinih do najskupljih modela. I to bas u to vreme o kome ti pricas.
To sto je tebi crkao telefon je OK, desava se i nokia telefonima da crknu ili se pokvare, samo ti nisi imao takav slucaj. Meni se ni jedan telefon nije nikada pokvario, a imao sam samsung, simens, nokia, htc.
Dobro da nisi postavio testiranje 3310. N79 nema nikakve veze sa novim modernim telefonima gde postoji samo ekran.
Imas YT pa uporedi, i videces da nema razlike. Nemam lumiu kod sebe da bi ti poslo sliku od oba fonaSuper. Aj okači screenshot sa oba uređaja da uporedimo image quality.
Mene interesuje ko bi pravio ovo, neko odvojeno odeljenje ili ms i nokia zajedno? Izgleda da su skontali da mogu da ponude extra hw sa lumia i android u jednom.uredjaju pa uzmu debelo parce kolaca. Ja bih voleo da je ovo istina.
odpustili vise od 1000 radnika
Izgleda da su skontali da mogu da ponude extra hw sa lumia i android u jednom.uredjaju pa uzmu debelo parce kolaca. Ja bih voleo da je ovo istina.
bas sumnjam da su se kinezi koji prave quad core telefone za 100 usd ubili od placanja patenta ms-u. doduse nokia bi morala, ali sve je to manje nego da placaju ceo sistem.Iako proizvođači Androida ne plaćaju licencu za sistem, gotovo svi plaćaju ms zbog patenata koji oni drže, tako da mu na kraju dođe na isto. Bila je vest prošle godine da je ms više zaradio od Androida nego od wp
Iako proizvođači Androida ne plaćaju licencu za sistem, gotovo svi plaćaju ms zbog patenata koji oni drže, tako da mu na kraju dođe na isto. Bila je vest prošle godine da je ms više zaradio od Androida nego od wp
ma nikako mi nije jasno kako mislite da je nokiji bolje u partnerstvu sa ms-om nego da su prihvatili android. sve i symbian da su nastavili da unapređuju, pa meego, sve je to moglo biti bolje od partnerstva sa ms-om koje ih je dovelo u bankrot i zbog čega su kupljeni od strane ms-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari