ja se samo nadam da su mu sredili osecaj na dodir odnosno da je sada poput onoga na iphone i htc uredjajima!!
Realno neko moje misljenje je da je sve preko 300eura bacanje para za mobilni telefon
Realno neko moje misljenje je da je sve preko 300eura bacanje para za mobilni telefon
Iz mog ugla nokia ima gadan problem sa UI. Niko ih nije obavestio da vise nije 2008 godina, nije im palo na pamet da vide kako to HTC radi, cisto radi orjentacije. Od n95 tu nema pravog telefona kojeg ljudi jako zele i koji se po necemu dobrom istice.
Raspisali su konkurs za symbian3 apps u USA sa AT&T u vrednosti 10 miliona $. Bolje da su taj kes dali da im neko napravi savremen UI ili komplet novi OS.
Tako je. Ipak je to NOKIA@Ceasar, smešno i tužno..u isto vreme,al s obzirom na opštu finansijsku situaciju više ovo drugo ! lik verovatno i ne zna da je za te pare mogao da uzme Nexus One ili bilo koji dr. smartpnone, i to mmnogo bolji...ali na njemu ne piše :Klanjanje Nokia.
E vidis pre nego sto ti napises nesto ovako, prvo se upoznaj sa Androidom i iOS-om, pa onda donosi zakljucke o NOKIA-i. Da si samo nekad probao neki od ova dva pomenuta OS-a, na symbian bi gledao sa gadjenjem.@Seraph
Vidim da ne pratis bas mobilno trziste kad ovako pises. Android nije ono sto Nokiji treba, u stvari proizvodjaci koji zasnivaju svoju buducnost na Androidu su osudjeni na tavorenje jer ce im Andorid postati omca oko vrata.
n8 ovakav kakav je, nije los, mogao je da bude bolji, ali ce se svakako prodavati u milionima primeraka. Tako da ce i Nokia i Symbian preziveti i nece znacajnije gubiti trziste na zalost mnogih.
E vidis pre nego sto ti napises nesto ovako, prvo se upoznaj sa Androidom i iOS-om, pa onda donosi zakljucke o NOKIA-i. Da si samo nekad probao neki od ova dva pomenuta OS-a, na symbian bi gledao sa gadjenjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari