***... Ja sa svakim izlazim sa 100%, punjač u kolima i svim lokacijama.. Nisam još koristio telefon da preživi dan, isto mi je... L620 ili L1020, čim imam mogućnost, ja blejim po netu... I ode bakterija...![]()
Po mom misljenju, jedina greska je sto su Qi stavljali po svaku cenu. Uredjaj ima debljine, mogla je stati ooogrooomna baterija
Polakoslinim na pomisao kupovine 1520..![]()
Qi nema veze sa debljinom telefona i izborom kapaciteta baterije.Po mom misljenju, jedina greska je sto su Qi stavljali po svaku cenu. Uredjaj ima debljine, mogla je stati ooogrooomna baterija
L1520 ima sasvim pristojnu gustinu piksela.Ono sto me vise privlaci ka 930 jeste Amoled i gustina piksela....
L1520 ima sasvim pristojnu gustinu piksela.
Nije AMOLED na L930 primetno lepši od IPS-a na L1520 zbog veće gustine piksela, već zbog toga što sam AMOLED u kombinaciji sa ClearBlack tehnologijom neverovatno dobro pristaje sistemu sa dominantnom crnom bojom kao što je WP.
IPS na L1520 pored L930 izgleda kao isprana i razvučena krpa, i to je trade-off sa kojim ćeš morati da računaš ako želiš duže trajanje baterije i phablet.
Sad me Yojimbo smorio sa ispranim bojama na 1520.![]()
Pogledaj ti. Namotaj sa sve folijom i flet konektorom u najgorem slučaju ima 0,5 mm debljine, ako i toliko.Ma jok i nema veze sa debljinom, pogledaj koliki je namotaj na 930
Na L930 postoje sasvim solidne opcije za kalibraciju ekrana, tako da u ovom slučaju ta priča sa užasno vrištećim bojama ne stoji.Samo ne mogu da se slozim da 1520 izgleda isprano. Pored prepucanog amoleda, da ali to samo ako se lozis na uzano vristece boje na amoledu.
Ja se dvoumim sad izmedju 1520 i 930. Sta mi vi preporucujete? Pre neki dan sam imao priliku da vidim telefon koji ima 6" dijagonalu i mnogo je dobar. U pitanju je neki LG. Pa bih sad uzeo sa velikim ekranom...Koje su prednosti a koje mane? U principu znam da 930 ima mnogo bolji ekran. Osim toga???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari