Šta je novo?

Nokia Lumia 920 and 820

Navodno L830

Nokia-Tesla-Lumia-830-Vid-speredi.jpg

Darko? Gde si naišao na potvrdu za update, da će biti od sutra?

Nisam našao, ali kako je krenuo u petak i za CV verzije sigurno će od sutra da se nastavi... Tako da bar po meni, nije vredno cimanja oko menjanja product code-a zbog dan dva gore dole...

Poslednja izmena:
Ne radi link, tj. nema linka.

Pazi stvarno, sad i meni hoce. Doduse onda sam pokusao da otvorim stranicu na telefonu, mozda ima neke veze :D

EDIT: ah lukavi hsv je ninja-editovao link :D

Poslednja izmena:
Deluje dosta primamljivo ova 830 za one koji ne vole velike ekrane. Mada, verovatno ce imati i neke nedostatke.....a i cena ce verovatno da odleti u 300+ e. Generalno, dobro je da ce izbor biti jos veci.

Negde sam procitao, ali ne mogu da se setim gde, da kameru nece pratiti kvalitetan blic kao na uredjajima 930 i 1520.

jedno pitanje.drugar ima lumiu 820 koja je mesecima stajala ugasena zbog njegovog boravka u inostranstvu,kad smo danas probali da je upalimo ne daje znake zivota a pre toga smo je drzali na punjacu par sati.moze li sta u kucnoj radinosti da se uradi ili mora u servis

Kako je juče izašao 8.1 Cyan za moju Lumia 920, odradio sam Backup i sa Nokia Software Recovery odradio reinstalaciju sa Developer Preview. Nakon skidanja 1.6GB instalacija je brzo bila gotova za 20ak minuta. Iz Backupa je vratio kontakte, istoriju poziva, sms poruke nije iako je označena opcija za Backup, i očekivao sam da vrati i početni ekran, ali to se nije desilo. Instalacija ostalih programa trajala je još skoro 2 sata i preuzimanje svih aplikacija odnelo je 1.5GB podataka preko WiFi.

Danas sam pokusao da moju L920 PfD 8.1 apdejtujem preko Nokia Software Updater-a posto je po priljkucenju moba NSU prijavio novu veziju softvera. Nakon skidanja fajla od 1.57 gb, pre sledeceg koraka izbaci sledecu poruku:
Pogledajte prilog 2.pdf

Pokusao sam nekoliko puta u toku dana, zna li neko u cemu je problem/

jedno pitanje.drugar ima lumiu 820 koja je mesecima stajala ugasena zbog njegovog boravka u inostranstvu,kad smo danas probali da je upalimo ne daje znake zivota a pre toga smo je drzali na punjacu par sati.moze li sta u kucnoj radinosti da se uradi ili mora u servis

Baterija je sjroz izvucena. Odnesite u servis da sokiraju bateriju :)

Danas sam pokusao da moju L920 PfD 8.1 apdejtujem preko Nokia Software Updater-a posto je po priljkucenju moba NSU prijavio novu veziju softvera. Nakon skidanja fajla od 1.57 gb, pre sledeceg koraka izbaci sledecu poruku:
Pogledajte prilog 147986

Pokusao sam nekoliko puta u toku dana, zna li neko u cemu je problem/

PfD jos uvek be moze da se azurira... Treba da vratis sistem na 8.0 pa tada na 8.1

PfD jos uvek be moze da se azurira... Treba da vratis sistem na 8.0 pa tada na 8.1

Ne može preko OTA, ali i meni je tako pokazivao telefon verzija 8.0 kao i kod njega na slici, skinuo sam 8.1 direktno bez vraćanja na 8.0 i sve prošlo bez problema, tu javlja grešku sa preuzimanjem tog paketa od 1.6GB možda bi trebalo ponoviti preuzimanje.

Ja sam program preuzeo sa ovog linka

Ne može preko OTA, ali i meni je tako pokazivao telefon verzija 8.0 kao i kod njega na slici, skinuo sam 8.1 direktno bez vraćanja na 8.0 i sve prošlo bez problema, tu javlja grešku sa preuzimanjem tog paketa od 1.6GB možda bi trebalo ponoviti preuzimanje.

Ja sam program preuzeo sa ovog linka

Preko NSU-a sam pokusao da odradim apdejt 4 puta u toku dana, i svaki put posle 100% skidanja nove verzije, napise file corrupted i prekida dalji postupak, ne znam da li je stvar u to sto je na telefonu PfD ili nesto drugo. Znaci problem nije kod instalacije apdjeta,jer taj korak ne zapocinje. Samo kaze da sam fajl nije dobar (meni ne zvuci logicno da to corrupted ima veze za PfD). Isto sam pokusao da uradim i sa nokia software recovery tool-om samo sto on ne uspeva sa skine ceo apdejt. kada dodje do 100% vrati se samo na 0% i ponovo pocinje sa skidanjem fajla i tako u krug.

Instalirao sam gore spomenuti program i moju L820 azurirao sa PFD verzije na Cyan bez problema.

Nazad
Vrh Dno