Šta je novo?

Nokia Lumia 920 and 820

Instalirao sam gore spomenuti program i moju L820 azurirao sa PFD verzije na Cyan bez problema.

Za koji je region ta L820 i kaži mi da li je restore proces prošao bez problema tj. da li je restore sve vratio kao što je bilo?

Mozda ti je skidao nove verzije od svih zastarelih aplikacija, ali nemoguce da to ne bi primetio.. Meni je automatski poceo da ih skida.

Ma ne, to je odmah uradio ali i posle toga sve moguce procese sam poiskljucivao sem battery i prognoze.Ugasen ekran izmedju 1.2 -2% ali kako nesto krenem da pogledam odmah krece od 6-18%.
Sacekacu par dana da vidim da li ce se normalizovati, ako nista...hard reset.

Evo, uspeo sam na drugarovom iz 4 puta, volume down i power i tako sam probao i iz četvrrog puta je povukao... Instalira! L920!

Isto je vrtio u krug update, ali nije instalirao...

Eto... Nekad zna da zeza, ali mislim da je to vezano za wondows 7 ili 8, neki fajlovi su zeznuti od ranije...

Stigao Cyan za 820 na server, upravo skidam preko Nokia Software Recovery Tool verziju 3051.50009.1424.0005 (1,53 GB)

stigao jos 24.08 . kod mene bio battery drain samo do prvog punjenja. za sada radi sve ok.

Vlasnici L920, dali vam se nešto čuje kad prodrmate telefon pored uveta...? Kao šrafić da je unutra...!?

Info... Svaka L920 na tresku proizvodi zvuk, zapravo luft na motoru vibracije u osovini... :D

Pa da, otišao ležaj :)

Vlasnici L920, dali vam se nešto čuje kad prodrmate telefon pored uveta...? Kao šrafić da je unutra...!?

Cuje se ! Ja sam to primetio jos pre pola godine, jedno 2-3 noci nije bilo spavanja :D ali kada sam video da je telefon OK prestao sam da obracam paznju na to. Meni se cini kao da je gore kod prednje kamere. Jel se zna tacno sta je to ?

Hehehehe... Ne bi ni ja znao da nisam pročitao na netu... :D

Čini mi se da mi crkava 920-ka. Počelo je pre 10-tak dana, dva-tri puta mi se sam od sebe restartovao i od onda baterija ne izdrži ni 5 sati. Pokušao vraćanje na 8.0 (imao sam do tada PFD) ali isto, odradio update na Cyan, opet isto, odradio flash sa EU na Croatian- isto. Promenio bateriju- bez promene. Inače telefon je stalno topao u gornjem delu i kada se ne koristi a pri korištenju se baš dosta zagreje. Ima neko sličnog iskustva?

Konacno stigao i meni Cyan za 920 CV DE. Je l' ima neka fora da se ponovo instaliraju sve aplikacije koje su prethodno bile na telefonu, a da to ne podrazumeva vracanje bekapa telefona? (Nesto kao na androidu nakon hard reseta. Ode se u Play store gde se nalazi lista svih aplikacija koje sam do tada instalirao/probao i instaliram one koje hocu.)

Imaš na store-u listu tvojih aplikacija, isto kao na play store

Konacno stigao i meni Cyan za 920 CV DE. Je l' ima neka fora da se ponovo instaliraju sve aplikacije koje su prethodno bile na telefonu, a da to ne podrazumeva vracanje bekapa telefona? (Nesto kao na androidu nakon hard reseta. Ode se u Play store gde se nalazi lista svih aplikacija koje sam do tada instalirao/probao i instaliram one koje hocu.)
Backup aplikacija je u stvari samo popis aplikacija koje si imao instalirane, i mislim da ide i backup postignutih levela kod igrica. Sve aplikacije (koje nisu dio sistema) se ponovo instaliraju iz trgovine automatski, nema odabira ovu hoću/ovu neću, izbriši kasnije ono što ti više ne treba.
Backup vraća raspored pločica, pozadina, sms-ovi, poruke, naravno imenik..

Backup aplikacija je u stvari samo popis aplikacija koje si imao instalirane, i mislim da ide i backup postignutih levela kod igrica. Sve aplikacije (koje nisu dio sistema) se ponovo instaliraju iz trgovine automatski, nema odabira ovu hoću/ovu neću, izbriši kasnije ono što ti više ne treba.
Backup vraća raspored pločica, pozadina, sms-ovi, poruke, naravno imenik..

Meni je vaznije da sistemska podesavanja telefona, nakon upgrade-a na 8.1 budu na default-u i da vrati imenik i poruke. Za ostale aplikacije, koje sam instalirao, mi nije bitno. Samo mi je vazno da imam negde listu tih aplikacija kako bi ih mogao ponovo instalirati, da ne moram rucno juriti jednu po jednu, vec ovako imam listu i redom instaliram ono sto hocu. Ukoliko ne vratim backup, u store-u u sekciji "Moje aplikacije" nema onih koje sam instalirao. Na kraju sam ponovo resetovao telefon i vratio backup. Sada u store-u pokazuje moje aplikacije koje sam imao instalirane. Inace, vracanje backup-a ne vraca dostignuca u igrama (bar je tako kod mene za Hexalines, Angry Birds i Don't tap the White). Jedino sto mi je vraceno je chat history od skype-a.

@Zdenko

Ne očajavaj, naime... Što se grijanja samog uređaja tiče, to je potpuno normalno, bar ja to vidim jednako na L920, L925 i na L1020...
Tu gde se greje nalazi se cpu i bakarna ploča, koja hladi isti... možda si prilikom otvaranja malo pokrivio taj bakarni dio i on sada ne leži dobro... Možda!
Meni se jučer desilo da sam napunio 100% bateriju, a po skidanju mi je prikazao 36%, ugasim telefon, upalim i 100%...

E sad... Probaj promeniti punjač... Probaj sa nekim drugim 5V 1A>>>

Imama dva punjača tako da to nije. Inače on je stalno topao i kada se ne koristi. Kao da konstantno nešto radi i potroši bateriju. Restart nema veze jer nisu nagli padovi baterije. Kao da mu harverski deo negde vuče. I da zaboravio sam reći da se počelo dešavati da sam nedostupan, nestane mreža, nemogu poslati poruku pa u sledećem pokušaju pošaljem.

Probaj izvući sim karticu, probaj videti neku drugu sim karticu jedan dan... Možda ti ona pravi problem...

Nazad
Vrh Dno