Kakva je sitacija da dust problemom na prednjoj kameri kod 920. Ljudi se masovno žale po netu. Jel se nekom dešava ovo ?
Imam jedan problem sa Messengerom... Kada odem na online sekciju" on mi kaze "cant connect to see who is online", ali FB se najnormalnije sinhronizuje tj kontakte lepo chanujem i onaj moj odeljak dobija novosti i sve to, ali kazem messenger nece da se konektuje, a do pre dan dva normalno je radio. Ako neko zna kako da resim problem, neka kaze zato sto mi treba IM i obavestenja kad mi stigne poruka. Hvaka na pomoci, onom ko mi pomogne![]()
Jesi li na 3G-u ili na wi fi-u, meni je tako i na WP 7.8 , ali posle izadjem udjem ponovo i sve ok..ili probaj da kad udjes i pojaviti se to obavestenje da stavis status na offline pa ga vrati na online, trebalo bi da ti izlista online frendove i frendice..![]()
Imam jedan problem sa Messengerom... Kada odem na online sekciju" on mi kaze "cant connect to see who is online", ali FB se najnormalnije sinhronizuje tj kontakte lepo chanujem i onaj moj odeljak dobija novosti i sve to, ali kazem messenger nece da se konektuje, a do pre dan dva normalno je radio. Ako neko zna kako da resim problem, neka kaze zato sto mi treba IM i obavestenja kad mi stigne poruka. Hvaka na pomoci, onom ko mi pomogne![]()
Ako mislis na MS account meni je live.com, a ako mislis na account koji mi je povezan na messenger to je FB. Proverio sam ti sto si rekao i video isto kao i ti tj da mi kao sredjuju al za sada se jos nije srediloI evo sam sebi da odgovorim. Primarni pseudonim (nalog) na Outlooku (hotmailu) mora biti isti kao na telefonu. Znaci ako si na WP8 namestio outlook.com nalog onda taj nalog (pseudonim) namesti kao primarni na sajtu outlooka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari